Głośniki Creative Inspire A200 (Problem z głośnikiem)


(Bosik2306) #1

Witam posiadam Głośniki Creative Inspire A200 i mam pytanie a zaraz problem jak wiadomo są 2 głośniki no i bass 1 głośnik odpowiedzialny za włączenie wyłączenie nie działa znaczy się włączyć można i gra tylko 1 a on nie,

Od razu mówię że mam jeden szczebelek odłamany (Chodzi o ten kabelek który z głosnika podłącza się do tego dużego basa czy jak mu tam :smiley:

Mniej więcej tych szczebelków jest 10 a ja jednego nie mam)i pytanie czy to on powoduje to że 1 z głośników nie gra....

Oraz czy mogę go jakoś dorobić naprawić

Z góry dzięki.


(Online Virtual Space) #2

Co rozumiesz pod pojęciem szczebelek?


(Bosik2306) #3

Heh nom troche to źle ująłem :smiley:

Chodzi o ten kabelek który z głosnika podłącza się do tego dużego basa czy jak mu tam :smiley:

Mniej więcej tych szczebelków jest 10 a ja jednego nie mam


#4

bosik23 , proszę zapoznaj się z tą stroną oraz tym tematem, a następnie popraw tytuł tematu, używając przycisku ac7a4cd89050aa6e.gif


(Bosik2306) #5

Dobra poprawiłem lepiej się nie da co mam pisać jak się nie znam.


(Online Virtual Space) #6

Z Twojej wypowiedzi wnioskuję, że sam sobie nie poradzisz z naprawą wtyczki... Polecam Ci Allegro:)


(Bosik2306) #7

Nom ale za bardzo nie weim jak szukać jak to się w ogóle nazywa mogę prosić o jakiś link?


(Online Virtual Space) #8

Jak potrafisz to możesz wstawić brakujący pin albo wymienić całą wtyczkę. Albo wystawić zestaw na aukcji i ktoś inny się nim zaopiekuje... Swoją drogą A200 są słabiutkie, więc nie będziesz żałować :smiley:

P.S.

http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1519940.html