hmmm ale mozna by było na tym zarobic jak by się jedno konto sprzedawało chociaz po złotowce 8)
Robią tak, ale powiedz, po co żerować na naiwnych. Na przykład na Allegro są takie praktyki stosowane, ale już mało kto to kupuje.
No ale jeszcze co nie co zarobią na tych nielicznych
O ile wiem konta się nie kupuje a potrzebne jest zaproszenie więc na alergo robią jak zwykle.
sory za wznawianie topicu - wie ktoś jak skonfigurować Gmail w Outlooku 2003?
To się zaczyna robić mało zabawne w tym temacie. Już kilkakrotnie widzę prośby tych samych osób o zaproszenie. :x
W zupełności popieram
Jeśli by ktoś chciał jeszcze te zaproszenia to niech nie pisze tutaj tylko na PW do
Pea5
lub do mnie - jak się ładnie poprosi to się dostanie
mam do Was pytanko: czy da sie tak zrobić w gmail aby poczta po odebraniu została usuwana ze skrzynki a nie tylko zaznaczana jako przeczytana?
Myślę, że nie da się tak zrobić, niestety.
też tak myśle ale denerwuje mnie jak od czasu do czasu zaloguje sie na konto a tam taki “nieporządek”, poprostu to źle wygląda!
Mnie też to irytuje, tak samo mam na innych kontach, gdy przez jakiś czas nie korzystam z Webmaila.
Właśnie sprawdziłem u siebie i jednak się da, ale w ten sposób, że kopia wiadomości jest przenoszona do kosza a nie przechowywana w skrzynce odebranych wiadomości. Jednakowoż potem klikamy tylko aby zaznaczyć wszystko,a następnie wybieramy opcje “delte forever” dzięki czemu bardzo szybko się wszystkiego pozbędziemy.
A zatem, aby ustawić w/w opcje robimy tak:
-Po wejściu w nasze konto klikamy w setting.
-Potem zakładke “Frowarding and POP”
-Następnie przy pozycji “2. When messages are accessed with POP” wybieramy opcję “Trash Gmail’s copy”
ej jak jest strona główna tej poczty!?? Bo mi ją gdzieś wcieło!!
Wszystkie prośby na PW proszę
:oops: racja
wywalić
jaki jest max załącznik ???
W chwili obecnej 10MB, lecz słyszałem głosy, że limity mają być zniesione.
na jakiej poczcie może być najwiekszy załącznik???