Mam pytanie!! W czym ta poczta jest lepsza od innych??
W niczym. Taka moda. :roll:
O lol!! Niema ona jakis lepszych funkcji np. przesyłanie plików 100mb?
Prawdopodobnie 10 mb wiec kicha jak nic.
Zapewne. Wiesz moda ma to do siebie że z niczego zrobi coś.
Pewnie za kilka mieścięcy zmienią sie gusta!! i bęnda mówili na ten adres “bamberski” pozdro:P :!:
juz tlumaczo po co mi poczta gmail otyz to jest wirtualny dysk o pojemnosc 2GB i dzieki temu szybko moge wymieniac sie plikami ze znajomymi np. dzisaj bylem na basenie z dwoma koezankami i robilesmy zdjecia nastepnie wrzucilem fotki na gmail i one sobie zassaly bez gadania o jakis tam mailach zabawa w zalaczanie 40 zdjec
bo one nieposiadaja zadnych programow do rozpakowywania a ode mnie niechca :roll: wiec kiedys podeslalem im plik aby go zainstalowaly podalem login do specjalnej naszej skrzynki i teraz mamy nasz wlasny p2p :lol:
Moge wysłać zaproszenie na Gmail . Jak ktoś potrzebuje to wysle.
Pozdro
Pytanie które zadam mże być głupie ale gdzie się rejestruje??? :oops: :shock:
Zaproszenie dostajesz na maila, i korzystasz z linka aktywacyjnego…
A jeżeli nie mam tego aktywnego linka???
Musisz dostać maila z kodem lub ktoś po prostu nie wysłał Ci zaproszenia lub automat serwera zakwalifikował maila do spamu. Ew. podaj adres, na który mam teraz wysłać zaproszenie, jeśli chcesz.
kurcze a ja nie moge zalogowac sie mito nie dziła a jak koles moze wejsc na moje konto i sobie pobierac
Przypominam, że w tym topiku rozwiązujemy problemy.
Dopuszczam możliwośc zamieszczania informacji o posiadanych
zaproszeniach. Wszelkie inne działania proszę prowadzić na PW
dzięki ci , a da sie to z outlookiem skonfigurować prawda?
a co jakis czas są problemy z dostaniem się na mejla, bo na onecie bardzo czesto to się zdarza
Że też wszystko trzeba podawać na srebrnej tacy :?
Ty się o to pytasz czy stwierdzasz? :?
Osobiście nie zauważyłem żadnych problemów z GMail, jak na razie.