się tylko pytałem czy się da, a nie jak skonfigurować , bo to umiem,a powtarzam teraz pytanie czy są co jakis czas jakieś problemy z dostaniem się na mejla, bo poczta na onecie mnie dobija, raz czy dwa razy na tydzień poczty czytac nie moge
Dostrzegam pewien paradoks :roll:
Od początku mojego użytkowania, nie zauważyłem żadnych problemów.
to dobrze, przynajmniej jedna poczta jest ok, po na onecie już dawno się zawiodłem
Mam problemy z założeniem konta, jaka jest nazwa dla tego serwera.
niestety ja posiadam outlook express
I probuje na wszystkie mozliwe sposoby uruchomić poczte lecz cały czas mi cos nie działa (błąd serwera)
A czy zalogował(eś)aś się wcześniej na konto poprzez www i włączył(eś)aś obsługę pop??
Settings > Forwarding and POP > Enable POP for all mail (even mail that’s already been downloaded)
a co ja mam zrobić jak mi boczi wyslał zaproszenie , a ja jak robiłem formata, to niechcący poczta tez mi się usunęła, i teraz co? a jej nie aktywowałem wcześniej
wielkie dzieki, teraz od razu założe konto zeby znowu czasem nie skasować wiadomości przez przypadek , jeszcze raz serdeczne dzięki
Sorrki ale mam jeszcze jedną prośbę, poproszę o linka www na którym mam się zalogować
Wiam, to znowu gusia-wolo
cały czas mam problem z outlookiem. Zakładałam sobie konto gmail ale coś mi cały czas się psuje. Jak chce sprawdzić poczte (wyślij odbierz to pojawia mi sie taka informacja
"Serwer zwrócił błąd. Konto: ‘gusia.wolo’, Serwer: ‘pop.gmail.com’, Protokół: POP3, Odpowiedź serwera: ‘220 mx.gmail.com ESMTP 38sm3490659wrl’, Port: 465, Zabezpieczenie (SSL): Tak, Błąd serwera: 0x800CCC90, Numer błędu: 0x800CCC90"
PLIS CO MAM Z TYM ZROBIĆ
A zrobiłaś to:
Czy to chodzi o te skróty, to na nich mam się zarejestrować? jesli nie to czy ktoś moze mnie poprowadzić.
Czy zrobiłaś to, o czym mówił Damian?
Musisz po prostu zalogować się na http://gmail.google.com i tam zrobić:
Settings > Forwarding and POP > Enable POP for all mail (even mail that’s already been downloaded)
Mam 50 zaproszeń na GMail. Chętnych proszę na PW.
UPDATE: Brak ofert
pozdr
HEj. JA TEŻ MAM 50 zaproszeń. Jeśli ktoś chce to na gg : 5417334
http://img148.imageshack.us/img148/7391/gmailpl1cb.png
źródło - Polska Planeta Opery
Dodam jeszcze, że pod 8.01 zmiana języka przebiega bezproblemowo