Identyczny błąd. Darowałem sobie szukania rozwiązania, usunąłem grę z dysku, poczekam na jakiś apdejt gry, który może rozwiąże problemy.
Stery do grafiki mogą czegoś nie obsługiwać.On Tam pokazuje Tex Mem,pamięć tekstur.
To co mam przeinstalować ? coś to zmieni ?
Kontynuując dyskusję z God of war pc problem:
Mam problem z grą.Parę razy wyzucilo mnie do pulpitu ale ponowne uruchomienie i gramy dalej.Niestety doszedłem do miejsca gdzie młody wyciąga Krotosa ze światła i występuje zacięcie i znowy pulpit.Grę zaczynałem w tym miejscu i cały czas tylko w tym samym punkcie wyzuca.Próbowałem wszystkiego nawet z reinstalacja gry.Nie pomogło.
Specyfikacja, sterowniki, temperatury
Może ktoś udostępnic save abym mogł wczytać i grać dalej?Chodzi o sytuacje jak młody wyciąga Krotosa ze światła.Nie mam innych pomysłów aby kontynuować grę.
Wersja Steam gry? Czy inne źródło…
Inne źródło.Wiadomo.Ale grałem bez problemu, az do tego momentu co pisałem wcześniej.Ucina w jednym miejscu i koniec.Jakaś rada?
Obawiam się ,że jak będę grał od początku to będzie to samo w tym miejscu,że wywali do pulpitu a potem mogę wywalic kompa przez balkon hehe.
Wyszedł Patch v1.0.2 for God of War is now live może pomoże.
Niestety nie pomógł.
Mi też nie pomógł musimy czekać dalej jak to połatają…
Chyba tak.Niestety.Dzięki i pozdro.Jak coś na ten temat to piszcie.
Jakie?
Epic Store?
electrotorrent.Gra hulała na wysokiej grafie.Zmienilem ustawienia na minimum-nie pomogło.Wgrałem patcha-nic.Reinstalacja-nic.W jednym miejscu ścina i wywala do pulpitu.
i w tym momencie żegnamy się z pomocą.
Na DP nie pomagamy piratom
Oryginał nie działa jak powinien ma dużo błędów , a co dopiero pirat … xd
Akurat w twoim przypadku nie działa. U mnie hula jak marzenie
Jakie ustawienia co zrobiłeś ? bo nie wierze ze zainstalowałeś i hula