Goodram czy Kingston?

Słabe OC w tych kingstaczach. Lepiej wziąc GoodRAM.

Polskie złe? :x

Uwierz, że lepsze od tcyh kingstonów.

GoodRAM Pro na micronach D9 robi wiele więcej…

dla mnie ani jedno ani drugie pożądne RAMY to Geil!!

:lol: Magia reklamy… magia ceny… :wink:

PDP/Corsair/OCZ… - z tych lepszych, droższych i niepolskich.

Dracullo gdybys mial takie przeboje jak ja z plytka MSI tez bys mial tak sceptyczne podejscie do polskich produktow :frowning:

Te 840 mhz ustawilem od reki, nie bawilem sie jeszcze dokladnie (sesja - nie ma czasu za bardzo :frowning: ) mysle, ze pojda jeszcze wyzej.

Tak wiec, dalej podtrzymuje, wybierajc z tej dwojki, bralbym Kingstona :wink:

Ja się zniechęciłem do gigabyte’a. :stuck_out_tongue: Ale polskim produktom dałbym jeszcze jedną szanse na Towim miejscu.

PS. Biogs też z importu jesz? :stuck_out_tongue:

Ja zawidołem się na nich właśnie. Mam jeszcze DDRy, ale one padają już przy 420…

Jak juz pisalem wyzej polskie ogorki kiszone dobra rzecz :stuck_out_tongue: to sie tyczy takze innych produktow (zywnosciowych) :stuck_out_tongue:

Mysle ze Admini nie beda zadowoleni, off topic sie zrobil :stuck_out_tongue:

Gdybym mial wiecej cierpliwosci to moze bym dal jeszcze jedna szanse :wink:

Kiedyś podczas kręcenia procka zapomniałem przetaktować częstotliwość na pamięciach i przez jakieś dwa tygodnie 400-tki chodziły mi jako 466. A marka tych kości to… GoodRam :slight_smile:

Nic im się nie stało.

Ja bym wzioł GoodRam’y. Bo Polskie jest lepsze :slight_smile:

Witam.

Z tych dwóch to dla mnie Goodram. Trochę się zraziłem do Kingstona, bo miałem już dwa przypadki problemu z jego montażem, a na forum pisał ktoś niedawno o trzecim.

Też polecam goodRama… Trzeba wspierać Polskę a nie jakiś (…) KingStonów

no jak tam dużo osób poleca te Goodramy to chyba wezme Goodramy chociaż z Kingstonami też miałem do czynienia i nie było problemów z nimi.A tak pozatym mam do was panowie takie pytanie bo i Goddram i Kingston daje dożywotnią gwarancję.I moje pytanie brzmi czy to sprzedający daje gwarancje czy producent.Bo np by mi sie ramy za 3 lata ■■■■■ły to mam je odesłać do sprzedającego czy producenta ??