Słabe OC w tych kingstaczach. Lepiej wziąc GoodRAM.
Polskie złe? :x
Uwierz, że lepsze od tcyh kingstonów.
GoodRAM Pro na micronach D9 robi wiele więcej…
Słabe OC w tych kingstaczach. Lepiej wziąc GoodRAM.
Polskie złe? :x
Uwierz, że lepsze od tcyh kingstonów.
GoodRAM Pro na micronach D9 robi wiele więcej…
dla mnie ani jedno ani drugie pożądne RAMY to Geil!!
:lol: Magia reklamy… magia ceny…
PDP/Corsair/OCZ… - z tych lepszych, droższych i niepolskich.
Dracullo gdybys mial takie przeboje jak ja z plytka MSI tez bys mial tak sceptyczne podejscie do polskich produktow
Te 840 mhz ustawilem od reki, nie bawilem sie jeszcze dokladnie (sesja - nie ma czasu za bardzo ) mysle, ze pojda jeszcze wyzej.
Tak wiec, dalej podtrzymuje, wybierajc z tej dwojki, bralbym Kingstona
Ja się zniechęciłem do gigabyte’a. Ale polskim produktom dałbym jeszcze jedną szanse na Towim miejscu.
PS. Biogs też z importu jesz?
Ja zawidołem się na nich właśnie. Mam jeszcze DDRy, ale one padają już przy 420…
Jak juz pisalem wyzej polskie ogorki kiszone dobra rzecz to sie tyczy takze innych produktow (zywnosciowych)
Mysle ze Admini nie beda zadowoleni, off topic sie zrobil
Gdybym mial wiecej cierpliwosci to moze bym dal jeszcze jedna szanse
Kiedyś podczas kręcenia procka zapomniałem przetaktować częstotliwość na pamięciach i przez jakieś dwa tygodnie 400-tki chodziły mi jako 466. A marka tych kości to… GoodRam
Nic im się nie stało.
Ja bym wzioł GoodRam’y. Bo Polskie jest lepsze
Witam.
Z tych dwóch to dla mnie Goodram. Trochę się zraziłem do Kingstona, bo miałem już dwa przypadki problemu z jego montażem, a na forum pisał ktoś niedawno o trzecim.
Też polecam goodRama… Trzeba wspierać Polskę a nie jakiś (…) KingStonów
no jak tam dużo osób poleca te Goodramy to chyba wezme Goodramy chociaż z Kingstonami też miałem do czynienia i nie było problemów z nimi.A tak pozatym mam do was panowie takie pytanie bo i Goddram i Kingston daje dożywotnią gwarancję.I moje pytanie brzmi czy to sprzedający daje gwarancje czy producent.Bo np by mi sie ramy za 3 lata ■■■■■ły to mam je odesłać do sprzedającego czy producenta ??