Witam. Mam taki problem z przeglądarką Google Chrome, że jak ją otwieram to wszystkie ikony robią się białe i na dole pisze czekam na pamięć podręczną. Można to jakoś rozwiązać?
Wywaliłem chroma i zainstalowałem nowego i przy każdym odpaleniu jest migawka pulpitu trwa to ułamek sekundy nie wiem jak to dokładnie opisać , ale wygląda to tak , że jak odpalam to nagle wszystkie ikony robią na biało a potem wracają do siebie.
To jest jakiś błąd, ponieważ też w najnowszej wersji podczas otwierania przeglądarki na chwilę, wszystkie ikony zmieniają się na białe karty, tak jak dzieje się to zawsze podczas instalacji aktualizacji.
To samo mam przy pierwszym otwarciu Chrome. Przy następnym otwarciu przeglądarki problemu “białych ikon” nie ma. Chyba trzeba to zgłosić do pomocy Chrome?
@konradpaluszek i @zbigg47 Otwórzcie systemowy Defragmentator i zróbcie defragmentację i optymalizację wyłącznie partycji systemowej C. Po tym zrestartować komputer (laptopa).
Radzę przy okazji ustawić ten defragmentator na samoczynne działanie, ale wyłącznie na partycji C.
Ja na Chrome nie doznaje takich efektów. Natomiast, często mam artefakty na YouTube, podczas oglądania filmów w trybie pełnoekranowym i tylko w tym trybie. Nie jest to wina karty graficznej, lecz samej przeglądarki (wersja przeglądarki 70).