Google Chrome nie chce się uruchomić

Witam przepraszam że ta kategoria.Więc do tematu podczas gdy po pograniu 2 godz. w gry to gdy wyjdę i chcę włączyć przeglądarkę to kursor sekundę się kręci i przestaje i się nic nie włącza wiecie jak naprawić ten błąd nic nie wyskakuje,żeby chciała włączyć się to muszę od nowa komputer włączyć.

Ja mam tak z najnowszym comodo icedragon. Pogram przez przeglądarkę pooglądam filmy, czy tv przez internet, wyłączę przeglądarkę i… ponownie nie chce się uruchomić. Przyczyna jest taka, że w menadżerze zadań jest w procesach icedragon. Zamknę procesy icedragona, to mogę nokmalnie z paska szybkiego uruchamiania włączyć przeglądarkę i następne okna.
To jest tak, że jakby pograć, postreamować - uruchamiało niewidoczną instancję przeglądarki w tle. Jest, ale nie widać jej.
Chrome, jak i icedragon są w usługach systemowych. Jeszcze tego nie rozgryzłem, tylko nauczyłem się w takiej sytuacji od razu zaglądnąć w procesy i zamykać wszystkie icedragon.
Mam 6 różnych przeglądarek i choć nie mam chrome, to tylko najnowsze comodo icedragon zachowuje się podobnie, jak u Ciebie. Nie spotykane zjawisko gdzie indziej.

1 polubienie

Nawet jak zamkniesz Chrome, nawet jak zaznaczysz w jego opcjach “nie pozostawiaj działających modułów po zamknięciu” (coś w tym stylu) to i tak te modułu działają i mieszają w systemie. Wyrwałem chwasta.

następnym razem jak nie będzie chciała się włączyć to zrobię to co ty i zobaczę czy będzie chciała się włączyć.

thx zrobiłem to i się włącza.