Google Chrome - Nie można poprawnie otworzyć profilu, brak zakładek


(Dkedzierski97) #1

Witam ponownie :slight_smile: Już poprzedni problem się rozwikłał ale od czasu tych prac, powstał nowy :slight_smile: Otóż mam problem z Chrome, tzn podczas startu przeglądarki wyskakuje 3 takie same okienka "Nie można poprawnie otworzyć profilu... coś tam, coś tam...." Przez to moja przeglądarka nie pracuje jak powinna, nie ma moich zakładek, wszystko jest jakby zainstalowała się od nowa. W czym może tkwić problem tym razem? :slight_smile:


(falcon89) #2

Jaką masz wersję Chroma (w pasku adresu wpisz chrome://chrome/)?

 

Ostatnio Google zrobiło “niespodziankę” użytkownikom i do kanału stabilnego wrzucili wersję Beta przeglądarki.


(Dkedzierski97) #3

http://vlep.pl/jyod6c.png

___________________________________________________________________________________________

Proszę zapoznać się z regulaminem, a szczególnie z fragmentem dotyczącym maksymalnych rozmiarów grafik wklejanych do posta.

Pozdrawiam,

Dimatheus


(falcon89) #4

Masz najnowszą wersję stabilną.


(Dkedzierski97) #5

Dalej to samo


(Atis) #6

W ustawieniach Chrome utwórz nowy profil użytkownika:

Chrome > Ustawienia > Użytkownicy > Dodaj nowego użytkownika


(Dkedzierski97) #7

Dalej to samo


(Atis) #8

Odinstaluj AVG Security Toolbar.


(Dimatheus) #9

Na forum mamy zasadę: jeden problem = jeden wątek. Jako że problem nie ma nic wspólnego z poprzednim, wydzielam do osobnego wątku, by nie robić niepotrzebnego bałaganu. Wydzielone z: http://forum.dobreprogramy.pl/temat/458693-google-chrome-nie-można-poprawnie-otworzyć-profilu-brak-zakładek/


(Dkedzierski97) #10

Hej :smiley: Przepraszam za problem z tematem, to po pierwsze. Po drugie, Atis i falcon89 dziękuję bardzo za pomoc, już wszystko działa jak powinno :smiley: Przynajmniej na razie ^^ Pozdrawiam :slight_smile: