Google Chrome nie pokazuje całego forum

Witam. Mam kłopot. Mianowicie chciałem wejść na to forum za pomocą Google Chrome lecz w ogóle nie pokazuje działów. Niby ładuje stronę ale zatrzymuje się przed reklamą i dalej nic nie pokazuje. Proszę o pomoc.

PS. Przeczyszczałem pamięć podręczną. Nie pomogło. :frowning:

Dziwne, jak nie pokazuje możesz jaśniej?

http://prntscr.com/2541s

Tylko na Chrome to występuje?

Nad reklamą w forum jest napis r e k l a m a. Do niego dochodzi i dalej nic. Już nie pokazuje reklamy. Tylko do tego napisu nad reklamą. Występuje to tylko na Chrome ale inny forumowicz pisał że też na Firefoxie i IE u niego nie działa, na 2 komputerach. Ja zainstalowałem sobie FF i działa.

@ taikktoś

To prawda,co piszesz.Ja miałem ten sam problem tydzień temu w weekend oraz dziś do około 11.30.Jako przeglądarki używam Dragon 11.4.Wchodząc w dział - Ostatnio na forum lub ogólnie Forum strony niewyświetlały się.Na dole monit - oczekiwanie na: pamięć podręczną,storage.dobreprogramy.pl,hit.gemius.pl i tak wkółko.Szczerze niewiem czemu tak było-czy strona przeciążona (weekend),czy wina Dragona (na bazie Chrome)Dziwne na pewno bo nigdy oprócz opisanych tu sytuacji to problemów niebyło wszystkie inne działy tematyczne działały dobrze a teraz znów ok,działa wszystko.Użylem Ccleaner w międzyczasie aby oczyścic pamięć Comodo Dragon ale podkreślam,nie jestem pewien czy to pomogło czy był problem po stronie serwerów.Comodo używam od wersji 8 i zawsze było ok,a ostatnio różnie.Już jest ok.Pozdrawiam

Już wróciło do normy. Jest już ok. Ale raczej to nie wina serwerów bo wtedy nie działało by w ogóle a tak działa na FF. Co wtedy mogło wywołać coś takiego? :?: :?:

Dodane 25.06.2011 (So) 13:37

A i jeszcze sprawdzałem źródło strony i tam wszystko było więc czemu nie pokazywało??

Może adblock ? :stuck_out_tongue:

Nic takiego nie mam jak adblock lub coś w tym stylu.