Witam. Problem polega na tym, iż nie są widoczne strony otwierane w nowej karcie. Po przejściu do nowo otworzonej karty nie widać zawartości strony, pomimo że kursor reaguje i zmienia się poruszając nim bo białym tle. Strona się wyświetla dopiero po zmianie karty i ponownym kliknięciu na kartę, która się poprzednio nie wyświetliła. Problem się pojawił najprawdopodobniej po ostatniej aktualizacji chrome, jest dość uciążliwy i irytujący gdyż zawsze mam pootwierane milion kart i muszę dwukrotnie je przełączać aby się wyświetliła zawartość.
Spróbuj odinstalować przeglądarkę, usunąć wszystkie pozostałości (w tym te w folderach ukrytych i jeśli potrafisz w rejestrze - są to foldery Google) i zainstaluj ją ponownie. Jeśli nie potrafisz, to tylko odinstaluj i przeczyść CCleanerem, do pobrania: http://www.dobreprogramy.pl/CCleaner,Pr … 13061.html
reinstalowałem (bez grzebania w rejestrze) oraz czyściłem ccleanerem, niestety bez rezultatu…
mam to samo … bardzo irytujące … support chrome nie spieszy z pomocą mimo, iż wysłałam do nich maila już 2 dni temu. Szkoda …