Google Earth satelitarna mapa świata

http://kh.google.com/download/earth/index.html

Czy ktoś z szanownych userów bawił się tym gadżetem ??

Ponoć jest tak dokładna iż oprócz budynków,można rozpoznać kolory stojących przed nimi pojazdów…chociaż mi się osobiście nie udało…chyba że taka możliwość istnieje w płatnej wersji.

np.

google5gd.th.jpg

bliżej się da ,ale nic nie widać :frowning:

Fakt…kolory pojazdów widać. 8)

Mojej wioski w ogóle nie widać :frowning: , ale NY widać super , może w przyszłości będą lepsze przybliżenia.

Może ktoś wie dlaczego nie mogę zobaczyć części mapy. :frowning:

aaa0pq.th.jpg

Pewnie ze widać kolory samochodów!, jak sie przyjżeć to widać nawet ludzi np. koło pentagonu.

Zauwazyłem też ze cały teren białego domu jest wyraźnie zamazany, natomiast dookoła wszystko widać lux :stuck_out_tongue:

Celowo go zamazali z uwagi na bezpieczeństwo

Pewnie noo :P,

Dostrzegam wielkie możliwości tego programu, możliwośc wyboru wyświetlania wielu miejsc jak hotele restauracje, stacje benzynowe, co prawda nie ma tego teraz zbyt wiele ale program jest ciągle rozwijany. napewno ma świetlaną przyszłość nie tylko jako programik do oglądania wielu miejsc na całym świecie, ale np jako nażędzie umożliwiające dokładne zaplanowanie wycieczki zagranice :wink:

czy Wind World jest lepsze ? czy ma lepsze szczegoly i zblizenia ?

:no:

Google Earth zapewnia o wiele lepszą jakość i przybliżenie.

Wiem co mówię, bo na początku też korzystałem z Nasa World Wind, potem spróbowałem Google Earth i według mnie ten drugi program jest o wiele lepszy, poza tym instalka zajmuje tylko 10 MB a nie jak w przypadku Nasa World Wind 180 MB :slight_smile:

Złączono Posta : 23.08.2005 (Wto) 23:53

Nie rozumiem :whoeva:

bialeplamy9iy.th.jpg białe plamy? moją działke akurat przecina linia podziału i sąsiada skode widać a mnie juz nie :confused:

Kiepska jakość obrazu… Prawie nic nie idzie zobaczyć :frowning: