WItam,
Umieszczam ten wątek w tym dziale, ponieważ nie znalazłem dedykowanego forum na tego typu błąd.
Od wczoraj mam dziwny problem z wyszukiwarka Google, mianowicie nie wyszukuje mi ona żadnych treści.
Jakiego zapytanie bym nie wprowadził zawsze dostaje odpowiedź
Podana fraza - zapytanie - nie została odnaleziona.
Dzieje się tak i na telefonie i na komputerze, czyli wszędzie tam gdzie mam zalogowanie swoje konto - po wylogowaniu konta wszystko działa ok.
Myślę, że ma to jakiś związek z właśnie moim kontem jednak nie wiem co może być tego przyczyną - żadnych ustawień konta nie zmieniałem, a problem zaczął występować samoistnie od wczoraj.
Proszę o pomoc jeśli ktoś spotkał się już z tego typu problemem.
tak, jednak jak pisałem problem występuje również na telefonie.
Udało mi się dojść do tego, że po kliknięciu przycisku narzędzia i wybraniu “dokładnie” zamiast “wszystkie wyniki” wyszukiwanie działa.
Jest to jednak uciążliwe za każdym razem zmieniać tą opcję, żeby coś wyszukać, gdyż domyślne zaznaczona jest ta pierwsza.
OK, dzięki za pomoc.
Zgłosiłem poprzez opcję “Prześlij opinie”, nie znalazłem żadnej innej opcji bardziej adekwatnej do zgłaszania błędów. Mam nadzieję, że odpowiedzą mi w tym stuleciu
Dzięki bardzo to pomogło - teraz wszystko działa prawidłowo.
Dziwne tylko to, dlaczego wyszukiwanie przestało nagle samo z siebie działać - nie modyfikowałem przecież żadnych opcji.
W każdym bądź razie teraz wszystko śmiga, jeszcze raz dziękuje za pomoc