Zaczołem robić filmik z gry Gothic 3. Ogladałem inne filmy z pierwszego Gothica na YouTube i tam na jednym filmiku główna postać wymachiwała mieczem tak jak inni ludzie podczas teningu walki. Jestem prawie pewien że takie coś tesz da się zrobić w Gothicu 3. Jeżeli ktos wie czy są jakieś kody które uaktywnione w konsoli dają taki efekt to bardzo prosze żeby mi ktoś takie powiedział. Za pomoc z góry dziekuje.
Niestety w gothic 3 nie ma czegoś takiego
Elo mam problem sluhajcie mam Gothica 3 pozyczonego od kolegi u niego dziala
A umnie nie mam Windows XP
Pisze mi cos takiego:
Please insert the Gothic 3 CD/DVD into your drive and start the game again.Do not remove the disc while playing.
Mam wlozona plyte i dalej nic…
Probowalem zrobic Cracka ale chyba nie ma
![-o<
tylko nie piracie. Sam mam teraz taki problem; mianowicie grałem w ORYGINALNEGO gothica 3 na PC. Niedawno zakupiłem notebooka z większą ilością RAMu, więc postanowiłem “przerzucić się” na niego. Niestety, zaraz po zainstalowaniu gry pokazuje się taki błąd. Na razie z tym walczę, jak znajdę rozwiązanie to się odezwę.
EDIT: Instalacja Community Patcha 1.6 sprawia, że w/w problem znika
Gra nie jest obsługiwana przez zintegrowane układy graficzne (np. stosowane w laptopach)
“(np. stosowane w laptopach)”
np. moj laptop ma GF9650M GT… i nawet GTA IV chodzi… nie wszystkie laptopy maja zintegrowana grafikę. Ten błąd nie zależy w ogóle od grafiki.