Gothic 3 problem z ognistym pucharem

A więc mam nie byle jaki problem.Gram jako najemnik orków. Zdobyłem już 5 ognistych pucharów.Ale kiedy ide do jaskini gdzie jest mag ognia Rakus chyba tak sie nazywa. To go tam nie ma :(.Czy jest jakiś kod na ogniste puchary??

A wyskakuje ci coś takiego? “Misja wykonana- zbierz wszystkie ogniste puchary…”

Nie wyskakuje.No to jak teraz przejde gre :frowning:

Ja niedawno zacząłem grać w gothica 3 , jestem w Monterze. Tych pucharów nie jest 5 tylko 12… Patrz tu: http://www.gothic.org.pl/gothic-3/ogniste-puchary.html. O ile się nie mylę to treść zadania brzmi "Znajdź wszystkie ogniste puchary" Więć korzystając z poradnika na tym linku sprubuj je wykonać :stuck_out_tongue:

harnarius44 rozejrzyj się bardzo dokładnie w jaskini i w okolicach, może gdzieś tam jest… Ja jak przechodziłem G3 to też na początku go nei zauważyłem.

Wiem że jest 12 pucharów.Już raz przeszedłem grę tylko byłem buntownikiem, a teraz najemnikiem.Po całej jaskini go szukałem o kupa nie ma go :frowning:

Może się na tym nieznam ale wydaje mi się że to kwestia patcha możliwe że jeśli wtedy grałeś z patchem a teraz bez to nie masz tego ziomka i nawet jęslu se tera ściagniesz patcha to musisz zaczą grać od nowa albo czegos nie zrobiłeś i żeby si.e tam pojawił to se musisz poraobić to co wtedy