Gothic 3 Zmierzch Bogów.tnie się

Witam wszystkich mam problem z grą Gothic 3 Zmierzch Bogów.gra strasznie się tnie nie da się grać a Gothic 3 chodził ładnie jest może jakiś patch co poprawi to?

Mój sprzęt:

AMD Athlon 64 x2 Dual Core Processor

4600+ 2,41 GHz.

2GB Ram

NVIDIA GeForce 9500gt

jest tylko patch 1.06 ale praktycznie nic nie daje zainstalowałem na viście i był pokaz slajdów ruch myszką był opóźniony o jakies 2 sekundy na xp tez cieła ale w ostateczności grać sie dało

Wyłącz na przykład anty-aliasing, ale i tak może się ciąć.

Na 2x GeForce 8800gt, 3gb ram, Viście i C2D E8200 na najwyższych detalach w 1920x1200 działa bardzo słabo i czesto wywala do Windowsa z komunikatem o błędzie. oczywiście na patchu 1.06

A ja nie wiem czemu wam nie działa… ja mam E7300 3gb ram karte 9800 gt i mi działa no problem raz na jakis czas sie aby zatnie…

dlatego że on ma 9500GT czyli inaczej 8600GT w odnowionej wersji i między tą a twoją kartą dzieli przepaść .

a w jakiej ty rozdziałce grasz że chodzi ci no problem ?? kolega wyżej napisał że na 2 8800GT chodzi nędznie w rozdziałce 1920*1200 a 9800GT to nic innego jak 8800GT więc liczę że u ciebie chodzi to w miare w 1024*768

To nie jest kwestia wydajności waszych komputerów, tylko mizernej optymalizacji tego dodatku…

Mi na komputerze na którym Gothic 3 śmiga na najwyższych (bez AA), Zmierzch Bogów tnie się na średnich.

Jedyna rada to poczekać na patche, oficjalne jak i te fanowskie w nadziei, że poprawią wydajność gry (i problemy z questami)

Ja mam z tą grą taki problem: jak włączam gre to jest wszystko niby normalnie; daje nowa gra odtwarza się filmik wstępny,

pożniej się ładuje i wyskakuje jakas ramka o tytule “Where is the guru?” i tam cos pisze i gra mi sie zamyka. O co tu chodzi??? Prosze o pomoc!

Nie sprawdzałem a gra już usunięta, niebawem zainstaluje ją od nowa to dam znać jak co !

Miałem ten sam problem

wystarczy że w ustawieniach grafiki zmienisz wersje shadera na 1.4