Gpedit.msc i Administrator skonfigurował założenia systemowe

Dzień dobry.

System Windows 7 Ultimate x64. Na komputerze mam dwa konta: standardowe i Administratora. Kilka dni temu uruchomiłem gpedit.msc, aby zablokować możliwość instalacji programów na koncie standardowym. Dzisiaj chciałem zainstalować program na swoim konie administratora i po uruchomieniu instalatora ukazuje się błąd:

Uruchomiłem więc gpedit.msc. Przeszedłem do: “Ustawienia systemu Windows >>> Ustawienia zabezpieczeń >>> Zasady sterowania aplikacjami >>> AppLocker” i usunąłem wszystkie reguły. W services.msc zatrzymałem usługę “Tożsamość aplikacji” i uruchomienie ustawiłem na wyłączone. Po ponownym uruchomieniu komputera nadal mam w/w błąd i nadal nie mogę instalować aplikacji. Nie wiem jak to wyłączyć, bo nie pamiętam co ustawiałem kilka dni temu :roll:

1. Przywracanie systemu - zmiana-systemu-preinstalowanego-czysty-windows-t500004.html

2.Zobacz: - http://answers.microsoft.com/pl-pl/wind … a324fbf7ce - pomogło utworzenie nowego konta.

1. Nie wiesz co zmieniałeś w gpedit.msc - szukaj, ustawienie większości zasad to “nie skonfigurowano”, więc jeżeli coś zmieniłeś i jest “włączone” lub “wyłączone” to szybko to rozpoznasz. Może to coś związanego z AppLocker.
  1. Przywracanie systemu mam wyłączone.

2. Utworzenie nowego konta administratora nic nie dało.

3. Nie mam żadnych reguł w AppLocker.