Poszukuję GPS do samochodu za ok 500zł (+ - 50zł). Ważne aby miało polskie menu, dobra baterie, wyjście na słuchawki, możliwość zasilania z zapalniczki, aby nie było problemów z zasięgiem, gniazdo na karty pamięci, zestaw głośnomówiący i oczywiście dobre parametry no i żeby nie było problemu z mapami. Nie znam się na GPS więc proszę o pomoc! Z góry dziękuje :).
jak praca : chcesz tanio i dobrze : używam modemu GPS Pentagram ( allegro 200 zł ) działa be przerwy 2 dni + telefon z Java np ja mam Nokia 6233 ( podłączony do zapalniczki ) + program Navi Expert za 209 na 2 lata i wystarcza mi w zupełności
masz stronkę do programu - poczytaj > zdecydujesz czy warto wywalać tyle kasy na jakieś dodatkowe urządzenie w samochodzie
jak modnie - ten model odradzam bo nie ma polskich szczegółowych map - podkreślam POLSKICH MIAST
kupujesz z jakimiś niepolskimi - a chcesz polskie - płać 500zł
jak widzisz na obrazkach - i jak kontrolujesz i przeglądasz stronki - to po polsku tylko jest na AUTO MAPA 5.X w 3D - jej koszt sprawdź chyba że nielegal - ale to twoja decyzja
robię 7000 km miesięcznie i jest OK od 1,5 roku i nie zamienił bym się na inny.
pamiętaj im więcej urządzeń w samochodzie - tym zmniejsza się twoja szansa w trakcie wypadku - np : uderzenie z tyłu i GPS ląduje na którymś z pasażerów lub tobie
u mnie działa z SE k750i a co do naviexperta to jeśli ktoś nie potrzebuje często gps to jest możliwość wykupienia przez sms-a na 7 dni lub 48 godzin - ogólnie jeśli ktoś chce mieć nawigację za jak najmniejsza kasę to chyba warto-no oczywiście potrzebny jest telefon z dość dużym wyświetlaczem żeby było coś widać