Bogdan_G
(Bogdan_G)
27 Lipiec 2018 12:11
Mam zgryz. Czasem uruchamiam jakieś gry flashowe i po prostu gram. Jedna gra demolition drive ładuje się z pliku w aplikacji flashowej, czy na stronach online w przeglądarkach - do 95%
Czytam błędy właśnie w tej aplikacji flashowej na komputerze:
Error #2044: Unhandled securityError:. text=Error #2048: Security sandbox violation: file:///G|/demolition%2Ddrive.swf cannot load data from http://api.configar.org/cf/pb/1/settings/0/0/82c1999269c59b5242ca511149070cae?type=live&nocache=878 .
at com.spilgames.api::SpilGamesServices/connect()
at classes.kreeda.game::Main/connectServices()
at classes.kreeda.game::Main/frame1()
Pewnie - otworzę grę i macham na pamięć, bo wszystkie napisy, to SpilGamesLFT.
Mam sporo gier, ale to jedyny przypadek.
Jak to naprawić?
Może to zabezpieczenie przed nieautoryzowanym uruchomieniem poza miejscem gdzie grę udostępniono.
Nie wiem na ile takie blokady da się przeskoczyć.
Bogdan_G
(Bogdan_G)
27 Lipiec 2018 12:30
Jest dostępna na wielu stronach online. Jest flash do pobrania. Kiedyś odtwarzało się.
Możesz sprawdzić?
Can you think of any way to "silently" demolish the military base? Perhaps, one would be legit ... nearby, there is a car loaded with explosives. Then, we only need to find a brave guy, who will sacrifice himself for this challenge, hit the wall at...
sensu
(sensu)
27 Lipiec 2018 16:31
Ten link sprawdziłem. W firefoxie dochodzi do 95% i stoi, w pale moon działa mi bez problemu.
W PaleMoon 28 z Flash 30 staje dalej na 95%.
Chyba będę musiał użyć starszej wersji - stabilnej.
Bogdan_G
(Bogdan_G)
27 Lipiec 2018 16:55
Mam palemona 28, slimjeta, basiliska na FF55 - i nigdzie demolition się nie uruchamia.
sensu
(sensu)
27 Lipiec 2018 16:59
Pomyliłem się. Widziałem napis PLAY GAME i myślałem, że już się załadowało, a po naciśnięciu jednak zatrzymuje się na 95%. Sory za to.
1 polubienie
Bogdan_G
(Bogdan_G)
27 Lipiec 2018 17:29
Zablokowana gra w całym internecie?
Bogdan_G
(Bogdan_G)
27 Lipiec 2018 17:54
Zrobiłem myk i przekonwertowałem plik z grą swf na exe. No i wchodzi gra exe na shockwave player. Elegancko nawet, a w necie duda…
1 polubienie
Jak chcesz mogę ci dać nowszy konwerter:
Flash Projector można nawet zaktualizować do wersji 30:
1 polubienie
Jeszcze może opcja, że Adobe coś popsuło w nowszych wersjach i gra padła (na podstawie tego, że rusza na Flashu 10).
Bogdan_G
(Bogdan_G)
27 Lipiec 2018 21:59
To jest tak - dokładnie mam ten konwerter i dokładnie jest w nim zawarty odtwarzacz AFP 10. Miałem flash player debug 23, potem 29, a i ten od Ciebie 30. Nadal źle wyświetlają swf demolition. Żaden shocwave player.
A ten wbudowany w konwertor odtwarza exe z swf, aż miło.
Jeszcze miesiąc temu normalnie grałem na stronie w przeglądarce w demolition drive. Skoro już uruchamiały ją pierwsze wersje AFP 30, to coś się porobiło innego.