Póki co to moim zdaniem najlepszą grafę ma nadal Crysis a na 2 miejscu Cod 4 a na 3 F.E.A.R jak widać same FPS-y.
Crysis, Bioshock, World in Conflict, Far Cry 2 będzie piękny
A moim zdaniem najładniejszą grafikę ma FallOut
Ciekaw jestem tego jak ładną grafikę będzie mieć Fallout 3
Według mnie bardzo ładna grafikę ma Race Driver: Grid (wiem z trailerow i screenow). Tyle, że on dopiero w czerwcu będzie dostępny.
Crysis , lost , COD 4 , i zdecydowanie na 1 miejscu ! co ?.. tak … ASSASSIN’S CREED
crysis, bioshock - podoba mi sie ten komiksowy troche klimat
Heh nie mam czego napisać Crysis powtarza się już ze 20 razy
Cascades nvidi (to nie gra ale grafa spass)
crysis zdecydowanie ma najlepszą grafę tylko szkoda że ceną b. wysokich wymagań
czy Crysis pójdzie na nvidii GF 6600 256 MB RAM sory za offtop
patrx95 http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest tam wybierz Crsysis i system ci sprawdzi
tymi requirementslabami bym sie zbyt nie kierował u mnie sporo gier miało nie chodzić a poszło pięknie np. bioshock,cod4 , no ale crysis to inna spiewka tu trza niezłego młota na niego zeby docenic jego piękną grafikę
Crysis nie ma konkurencji
…:::cryssis:::…
…:::Stranglehold:::…
Dwie najbardziej wyczesane gry…
zazwyczaj zaliczałem gry z dobrą grafiką takie jak crysis i CoD4…
niedawno u kolegi grałem w Bioschocka to tę grę też można zaliczyć do tych gier co mają tą lepszą grafikę
nie wiem czy jeszcze wymieniałem F.E.A.R-a to teraz doliczam
W dniu 20.05.2008 , o godzinie 19:36 został dopisany post przez patrx95
zazwyczaj zaliczałem gry z dobrą grafiką takie jak crysis i CoD4…
niedawno u kolegi grałem w Bioschocka to tę grę też można zaliczyć do tych gier co mają tą lepszą grafikę
nie wiem czy jeszcze wymieniałem F.E.A.R-a to teraz doliczam
FEAR ma dość starą grafikę. COD4 ma całkiem nie złą. Crysis ładna ale jakaś dziwna(Nie wiem czy się tu zachwycać, że liście dobrze wyglądają i się wyginają?) Bioshock ma ładną. Moim Zdaniem Genialna grafikę ma LOST PLANET, lepszą ma chyba tylko Mass Effect. Crysis ma bardzo zaawansowaną grafikę ale uważam że MASS EFFECT albo LOST PLANET mają lepsza.
Frontlines - Fuel of War ? Nadchodzący GRID ?
Ludzie przestancie!
NA choinke odpowiadasz po prawie miesiącu. Nudzi Ci się? JEżeli tak to poczytaj książkę a nie baw się w archeologa ;X
assassins creed na direx 10 to majstersztyk
Ładnie wygląda ale to żadna rewolucja. Dla mnie Race Driver GRID ma po prostu rewolucyjną jak na samochodówki grafikę. Frontlines : Fuel of War na ultra też wygląda bardzo ładnie.
mi się podoba w grafice Crysis, Cod4, Race Driver GRID