Gra Z Najładniejszą Grafiką

bo jeszcze nie wyszła… w kwietniu ma wyjść…

Podobno jeszcze pózniej pisało w “Play” że nawet na jesien może dopiero wyjść.

Jak to mówią “Pożyjemy zobaczymy” wole żeby zrobili to raz a dobrze niż żeby wyszła kiepska kontynuacja.

właśnie przeszedłem crysisa :smiley: i musze powiedzieć że grafa mnie powaliła, szczęka mi opadła podczas gry w zimie i przy ostatniej misji, czekam na jego kontynuację, ale niestety podobno w 2010 :frowning:

Dokładnie , na takim kompie ja mój gra chodzi płynnie na najniższych czasem przytnie ale śmiga :stuck_out_tongue:

Ja stawiam na:

• Crysis

• Unreal Tournament 3

• Haze

• Assassin’s Creed

Ale najlepsza to chyba jednak w Haze.

Ciekawe po co wy wymieniacie gry ktorych nie ma … :expressionless:

A do tematu, to chyba najładniej prezentuje się Crysis,

ale to nie zmienia faktu, że ta gra nie jest dla mnie czyms ciekawym.

Nie samą grafą człowiek żyje.

Jeszcze ładnie wygląda CoD4. I + dla CoD’a bo ta gra mi się podoba.

A Oblivion?? Przecież na max, wygląda też exxtra :P. No, a co do Crysis… to po prostu grafika super :D… brak słów :smiley: .

Unreal Tournament 3 - nasycona, pełna przepychu grafika.

Cod 4 - realistyczna grafika

Jeszcze ewentualnie Crysis, chociaż ta gra mnie wogle nie wciągneła, ale EA zasługuje na pochwałę, co do grafiki :slight_smile:

bulletskater ,

Oblivion nie wygląda extra, mi się nie podoba, za bardzo “plastikowa”, wolę grafikę z wiedźmina. Assassin’s Creed też ma ładną.

EA to to tylko wydało :stuck_out_tongue: Pochwała należy się Crytec’owi.

mi tam się tdu bardzo podobało pod tym względem…

Mi S.T.A.L.K.E.R. , a konkretnie operowanie oświetleniem w tej grze. No i jak wszedłem do toalety w jednym z laboratoriów… Genialnie wyglądają shadery na płytkach w kiblu :stuck_out_tongue: (boże jak to brzmi :smiley: )

Frontlines: Fuel of War nie ma lepszej grafiki w grze komputerowej :stuck_out_tongue:

Crytek dał nowe pomysły ale z tego co słyszałem, to EA też dużo zrobiło :slight_smile:

Jak na dzień dzisijszy to według mnie Crysis ma najładniejszą grafikę.

Devil May Cry 4

Gothic 3

GTA SA

F.E.A.R

i wiele różnych

Najładniejszą grafikę na PC ma Crysis. Na Xbox 360 i Play Station 3 rządzi GTA IV :evil:

Medal of Honor Airborne

Ojj nie byłbym tego taki pewien. GTA 4 ma ładną grafikę, ale jak na 2008 rok ta grafika nie powala. Wiadomo porównując SA z GTA4 to skok milowy ale, co najważniejsze lepszej nie mogło by być bo konsole by nie pociągnęły.