Nie chce mi się rozpisywać - więc ja też. Wymaganie jedno - konto na forum dłużej niż miesiąc.
Nie chce mi się rozpisywać - więc ja też. Wymaganie jedno - konto na forum dłużej niż miesiąc.
Oddam:
Afterfall Reconquest
wersja DVD (etui fabrycznie zafoliowane)
http://sklep.gry-online.pl/KartaProduktu.aspx?id=8534
Wysyłka za pobraniem.
Wymagania:
50 postów na forum i brak kiedykolwiek otrzymanych ostrzeżeń.
Kto pierwszy na PW, a nie otrzymał jeszcze żadnej gry w tym wątku wygrywa.
Cześć .
Kody STEAM do 2 drobiazgów z bieżącego CDA:
Rats - Time is running out!
Guilty Gear Isuka
Ktoś chce - info na priv, nie mam żadnych wymagań - a te gierki to żaden cud … ale może ktoś zapyka.
Pozdro !
ja bym poprosił
No to poszły - userowi, który je dostał życzę miłej zabawy !
Witam ponownie.
Przeglądałem dzisiaj swoje “zasoby” i znalazłem dwa kody na gry, które mam już przypisane na Steama - tak więc są one niewykorzystane, a gierki których dotyczą są naprawdę zacne :
King’s Bounty Wojownicy Północy - kolejny tytuł ze znanego cyklu, który swój reboot miał w 2008 doskonałą “Legendą” , co prawda nie dorównuje on - moim skromnym zdaniem - wspomnianej “Legendzie” ale to nadal od kilkudziesięciu do stu kilkudziesięciu godzin naprawdę świetnej rozrywki.
Alien Rage - strzelanka w stylu future ale zrealizowana na modłę staroszkolnych klasyków z lat 90tych. Naprawdę konkretna rozwałka w wysokim tempie - dla odstresowania od wszechobecnych salutów, wzdychania za poległymi i nachalnej propagandy - jak znalazł. UWAGA - wymaga sprzętu przynajmniej ze średniej półki !
Obydwa tytuły przeszedłem i obydwa nie zawiodły. Zwłaszcza King’s Bounty.
Jak ktoś che - piszcie na priv.
Natomiast z mojej strony mała prośba - jak by ktoś miał niewykorzystane kody na : Wargame Airland Battle/Red Dragon, World in Conflict albo Men of War Assault Squad 2 - już wie gdzie ma je podrzucić
miłej zabawy
Ma ktoś nie zużyty kod do Red Faction Gurrelia
Poszło .
Userze, który dostałeś te kody - wyślij inf czy wzystko OK
Wszystko OK. kody działają. wielkie dzięki
Ciesze się
Pytałem dlatego, bo w płytach lubi mi grzebać siostrzenica - a że ma 11 lat, to różne cuda się mogły dziać :-I
Pozdro !
Oddam Kluczyk Steam do Gry GRID (PC) - oddany użytkownikowi @wesoly82
Zapraszam do kontaktu na PRIV.
Warto dodać, ze gra jest do zgarnięcia za darmo w HumbleBundle
No właśnie zgarnąłem - tylko zapomniałem że Tu go dostałem…
Też mam do oddania GRID’a, rozpędziłem się, zapominając, że mam go w kolekcji. Wymóg min. 10 postów.
Kontakt na priv.
Oddane użytkownikowi Assasin z Gothica
Ja chętny
Jaka platforma Steam?
A ile jest platform Steam?
Jeśli jeszcze komuś się kurzy Grid to poproszę
dziękuję bardzo
Po prostu przecinka nie wstawiłem. Po powinno tak być "Jaka platforma, Steam?
Bo równie dobrze ta gra mogła być na Uplay-u bądź Orginie