Grafa się sypie czy coś innego?

Witam… Mam taki problem że od jakiegoś czasu mam dziwne wariacje jeśli chodzi o wyświetlanie obrazu przez moją Kartę graficzną (Galaxy 7900 GS) Mianowicie w biosie mam rzędy kolorowych liczb, i mnustwo porozżucanych pixeli w koloroach niebieskim lub zielonym może też innych. Podczas pracy na systemie (Vista x64) z najnowszymi sterownikami (bez tak samo) mam takie coś : http://img186.imageshack.us/img186/2702 … nienj5.jpg albo czasem przez ekran przechodza mi paski z wariacjami :confused: w Grach po dłuższej chwili mam powyżucane poligony w kosmos tak że textury się okropnie rozciągają, albo monitor przez 2 sek traci sygnał od karty i nie ma nic, po czym znowu go odnajduje… Myślicie że coś się stało z kartą graficzną i nalezy ją oddać na gwarancję ? Dodam że na XP też siędzieją dziwne rzeczy :confused:

Wygląda na uszkodzoną karte chyba pamięć poszła ,sprawdz temp. podkręcałeś ?

Grafa a może zasilacz… napisz jaki masz… ja mam tracera 400W i 7600 GS śmiga bez problemów…

do czasu tracer … :x

zasilacz też podaj i sprawdź napięcia jak możesz.

Na 100% walneła pamięć. #-o

Jeżeli podkręcałeś to odkręć.

Jaki masz konkretnie zasilacz

Czy karta posiada dodatkowe złącze zasilania i czy jest to dodatkowe zasilanie podłączone.

Podaj config kompa ;]

Jak podkręcałeś to odkręć i oddaj na gwarancji :slight_smile: ja tak miałem z moim radkiem. Oddałem na gwarancję i dali mi nowego xD Powiedzieli że pamięć zaczeła wysiadać i czy podkręcałem, a ja na to że nie wiem nawet jak :twisted:

Zasilacz mam Tagan’a 380 W. Dodatkowa wtyczna do pamięci jest połączona do karty. I nic nigdy nie podkręcałem. Dodam jeszcze że te warjacje dzieją się od czasu do czasu, teraz np jak piszę tą wiadomośc to wszystko jest elegancko.

oddaj na gwarancje.