Witam serdecznie , mam takie 3 małe prośby i jedno pytanie do was.
Prośby
:!: 1. Chciałbym, aby ktoś dał mi linka do Tapeta na Pulpit o rozmiarze 1152x864, Bardzo dobrej jakości (bez takich pasków przy efekcie rozjaśniania), o tematyce Windows Vista, mało koloru czerwonego, niebieskiego, żółtego reszta do waszej dyspozycji.
To dosyć nietypowa prośba ale wy pewnie się znacie na grafice komputerowej bo ja nie.
:!: 2. Chciałbym ustawić sobie tło dla wybranego folderu. Czytałem już dużo poradników ale te poradniki na nic sie zdały. Chciałbym sobie ustawić jako tło mojego folderu: logo Visty. Tyle już próbowałem rozwiązań i bida z nędzą :). Prosze
o bardziej szczegółowe objaśnienie.
:!: 3. Czy ktoś mógłby podać sposób, żeby można było usunąć całkowicie styl LUNA z Windowsa (ale żeby zostały ikonki).
Pytania
:?: 1. Czy istnieje program do edytowania filmów (bardziej do klipów filmowych, które nagrałem za pomocą Hypercam 2)
Żaden z programów, które wcześniej testowałem nie mogły wyedytować klipu filmowego :-D. Nawet efektów na nich nie można dodać :?
Wejdź w C:/Windows/Resources/Themes/, odszukaj folder Luny i usuń go, usuń też plik stylu Luny, który będzie w tej lokalizacji, którą podałam. Nie wiem, czy z tym nie usuną się z tym ikony. Tak nawiasem, to co Ci przeszkadza ten styl, przecież możesz instalować nowe bez konieczności usuwania tego…