Grafika, programy mam problem!

Witam serdecznie :slight_smile: , mam takie 3 małe prośby i jedno pytanie do was.

Prośby

:!: 1. Chciałbym, aby ktoś dał mi linka do Tapeta na Pulpit o rozmiarze 1152x864, Bardzo dobrej jakości (bez takich pasków przy efekcie rozjaśniania), o tematyce Windows Vista, mało koloru czerwonego, niebieskiego, żółtego reszta do waszej dyspozycji.

To dosyć nietypowa prośba ale wy pewnie się znacie na grafice komputerowej bo ja nie.

:!: 2. Chciałbym ustawić sobie tło dla wybranego folderu. Czytałem już dużo poradników ale te poradniki na nic sie zdały. Chciałbym sobie ustawić jako tło mojego folderu: logo Visty. Tyle już próbowałem rozwiązań i bida z nędzą :). Prosze

o bardziej szczegółowe objaśnienie.

:!: 3. Czy ktoś mógłby podać sposób, żeby można było usunąć całkowicie styl LUNA z Windowsa (ale żeby zostały ikonki).

Pytania

:?: 1. Czy istnieje program do edytowania filmów (bardziej do klipów filmowych, które nagrałem za pomocą Hypercam 2)

Żaden z programów, które wcześniej testowałem nie mogły wyedytować klipu filmowego :-D. Nawet efektów na nich nie można dodać :?

Poczytaj - Konkretne tematy… ze zwróceniem szczególnej uwagi na pierwszy post.

Proszę poprawić tytuł tematu na konkretny, mówiący o problemie.

W tym celu proszę użyć przycisku ac7a4cd89050aa6e.gif przy poście otwierającym ten temat.

Zignorowanie prośby będzie skutkowało usunięciem tematu do Kosza.

Prośby

1. Masz tą strone: http://wincustomize.com/skins.aspx?libid=8 Na niej wybierz coś fajnego na pulpit. Tysiące tapet tam jest… :smiley:

2.Masz folder. PPM>Właściwości\dostosowywanie\ Naciś “wybierz plik”

Wybierz jakiś obraz dla folderu. Działa to tylko z widokiem miniatur w Windows.

Pytania:

1. Z PC Formatu wiem, że najlepszym programem do montażu wideo jest Pinnacle 12 Studio Ultimate. :smiley: :slight_smile:

viewtopic.php?f=2&t=265810

windowsowy movie maker // virtual dub

Wejdź w C:/Windows/Resources/Themes/, odszukaj folder Luny i usuń go, usuń też plik stylu Luny, który będzie w tej lokalizacji, którą podałam. Nie wiem, czy z tym nie usuną się z tym ikony. Tak nawiasem, to co Ci przeszkadza ten styl, przecież możesz instalować nowe bez konieczności usuwania tego…

Bardzo wam wszystkim dziękuję za pomoc !!