Witam!
Mam taki pomysł - grupa Forum.dobreprogramy.pl na Telegram/Discord. Sposób na poznanie nowych znajomości, szybka pomoc itd.
Co Wy na to? Grupę/serwer mogę zrobić choćby teraz, tutejsi moderatorzy i admini móglbym wypromować itp. Powiedzcie mi tylko, czy chcecie i czy Waszym zdaniem warto
Pozdrawiam serdecznie
Czy ja wiem… moim zdaniem grupy na Telegram/serwery na Discord i tak są lepsze. Co kto woli Pomysł z grupą to taki mój luźny pomysł, więc jak chcecie xD
Jeszcze istnieje? Zapomniałem zupełnie, faktycznie było coś takiego kiedyś… Nie wiem po co w sumie. No ale ok, wszedłem z ciekowości po kilku latach i co widzę? Ostatni wpis z maja.
Rewelacja…
Chyba, że chciałeś pokazać istnienie takiego discorda, jako przykład bezsensowności takich platform (i pomysłów) dla forum, to wtedy ok.
To nie była moja „prywatka”, skonfigurowałem Discorda przy współpracy z ówczesnymi redaktorami z dp. Ale potem (albo w zasadzie od razu) olali sprawę, więc sobie darowałem i wyszedłem z serwera.
Pomysł tutaj to jest prywatka.
Już nie istnieje. Byłem na tym serwerze, który został utworzony wcześniej, sandałem wiało.
Takie serwery nie mają sensu. No chyba, że forum zamkną, jak już wcześniej zostało wspomniane.