Z racji tego że od niedawna stałem się posiadaczem ‘telefonu’ HTC Toch Diamond z sieci orange więc z tym całym orange menu, lecz po pierwszej godzinie zabawy telefonem wgrany został nowy Rom i RadioRom i już po problemie z Orange Menu.
Wgrałem sobie podstawowe programy które są mi potrzebne do filmów, edytor rejestru, total commander itd.
Ale ile się naszukałem żeby znaleźć jakieś ciekawe programy to głowa boli.
Nie mogłem jak na razie znaleźć żadnej gry która by była pod HTC Touch Diamond i grało się w nią komfortowo bo jak wiadomo Diamond nie ma klawiatury, tylko parę przycisków.
Chciałbym jakieś gry jakie są na np. Iphona, (samochodami się skręca poprzez przekręcenie telefonu, gra w której się łwoi ryby ‘machając’ telefonem)
Jakieś ciekawe aplikacje. Jak na raize z gier to nie znalazłem nic co by obsługiwało czujnik G-sensor a inaczej mało wygodnie się gra.
Chciałbym Was prosić o polecenia jakiejś stronki z aplikacjami i grami właśnie an HTC Touch Diamond, wiem zę apple ma taką stronkę gdzie jest peło takich aplikacji tylko na iphone, a niestety na HTC nie znalazłem ;/
Czyżby w HTC nie było takich bajerów jak w iphone jak choćby poziomice, gitary ekranowe, sterowanie samochodami poprzez przekręcenia telefonu itd?
No ale przecież iPhone to badziew, który nic nie potrafi i nie ma nawet MMSwó jakby powiedział niejeden krzykacz na tym forum :lol:
Widzisz: iPhone może ma wady pewne, które i tak sa eliminowane sukcesywnie ale w ilości aplikacji nic go nie przebije.
HTC to też bardzo dobry fon, ale szukaj gorzej z aplikacjami na niego tego typu, może jako telefon biznesowy dobrze się sprawuje i lepiej niż iPhone, ale pod każdym innym względem iphone bije reszte na głowe.
Obecnie chyba coś ok 12000 aplikacji w AppStore jest z czego pewnie z 1/3 - 1/2 to gry i różne małe ■■■■■ółki typu poziomica które tak cieszą.
Troche się rozpisałem nie naa temat ;] ale wracając do sedna: chyba torrenty Ci pozostają lub tego typu rzeczy. Nie wiem nawet czy jest jakis sklep z aplikacjami gdzie mozna je łatwo nabyc cos jak appstore tylko pod WM