Jakie są strzelanki FFP Multiplayer za darmo ??
enemy territory , americas army
Counter Strike
RamzesGTS Quake 3 Arena jest darmowa :twisted: ?
Quake III nie ejst darmowy - niestety ze zdziwieniem oglądam pudełko “Kłaka” z naklejką - 99zł ;(
W związku z pytaniem
OT-y pt. “Quake 3 Arena” kolegi RamzesGTS oraz “Call of Duty” kolegi SPEED1990 lecą do kosza.
To nie są gry darmowe, więc trzymajcie sie pytania.
Niestety są to posty nie związane z tematem dlatego Kosz. :lol:
Proponowałbym ci natomiast Tactical Ops’a - Gra kosztuje 19.90 i jest dośc podobna do cs!
A gra w nią dość dużo osób i o co w niej chodzi ??
dżasty : niestety polityka ID jest taka, że zamiast sprzedawać tanio Q3, obecnie dostępny jest on wyłącznie w paczce z Team Arena za 99PLN właśnie.
Counter Strike nie jest darmowy, Serek.
Darmowe są wspomniane America’s Army oraz Enemy Territory, to drugie zresztą na silniku Q3 (czy raczej: RTCW). Może nowości to nie są (szczególnie ET), ale popularności im odmówić nie można.
Osobiscie w nią gram zasady są takie jak w CS, nawet misje są zerżniete, ale gra o silniku Unreala jest wg mnie bardziej grywalna. Choc grafika toche gosza niz w CS to zdobywa coraz wiecej zwolennikow. Oficjalna Polska strona (chyba) - http://www.tactical-ops.pl lub strona cd projekt [Jak chcialbys popytac o jakies szczególy to wal na priva]
Niestety masz racje… choc Team Arena cieszy sie popularnoscią to cena po 6 Q3 powinna spasc…!
Ja polecam Tobie zakup pakietu Half Life 2 z gra CS:Source.
Naprawde warto. Mimo ze koszt to gora 180 zl ale naprawde zakupu takiego produktu nigdy sie pozaluje.
Ja w CS gra jak oszalaly obecnie
Polecam
A w half-Life 2 da się grać przez internet ?? Jak tak to jakie są typy gry ??
Da się. Oczywiście w legalnej wersji.
Ale HL 2 to tanich gier nie należy :twisted:
No co ty… to jest tylko 180 zł… taniocha!
Sorry, ale o co Wam chodzi z tą polemiką? :?
Autor zapytał, więc odpowiedź została udzielona.
Co do ceny HL, nie jest ona teraz tak wysoka.
To chyba u ciebie… u mnie w sklepie kosztuje cos ok. 180 zł… - lol