Szukam gier multiplayer najlepiej jakiejś strzelanki, (darmowe i te płatne)
Myślałem o kupieniu Battlefield 4 ale nie wiem jak z aktywnością serwerów i z aktualizacjami? Lub Battlefield 3,1,5…i który Battlefield jest najbardziej rozbudowany? i który jest aktualnie najbardziej popularny?
Ogólnie szukam strzelanki w klimatach Battlefield (COD .itp) z aktywnymi serwerami, i jeszcze nie porzuconej przez twórców, bez dużych mikrotransakcji (obojętne miejsce, czas akcji, głównie mi chodzi o duże mapy, pojazdy, duża ilość broni .itd, lub może być bez dużych map i pojazdów, ale żeby była rozbudowana)
A jakie są różnice pomiędzy 4, 1 i 5? Po prostu nie wiem która cześć będzie mi najbardziej pasować? I co 4 cześć robi lepiej od nowszych części a co gorzej?
4 - działania bardziej zbliżone do dzisiejszych, lekki futuryzm
1 - I wojna światowa
V - II wojna światowa
Jest postawiona na gęstą akcję, ale na serwerach jest masa wyjadaczy więc będzie ciężko początkowo. Ogólnie to bardzo dobra gra która 3 bije pod względem rozbudowanej mechaniki, płynności i lepszego silnika fizycznego.
Jakbym miał doradzać, to poleciłbym Ci jednak kupno Battlefield V, gdyż niedawno wyszedł ostatni dodatek i gra jest już kompletna. Sporo ludzi w nią gra więc na brak kompanów narzekać nie będziesz mógł. A z drugiej strony może i lepiej będzie poczekać aż zapowiedzą kolejną część i wystartujesz na świeżo ?
No gra wygląda ciekawie, kiedyś miałem zamiar pobrać, ale nie wiem czy mapy nie są zbyt duże a rozgrywki zbyt wolne? I czy klimat futurystyczny, sci-fi mi będzie pasował
Taki fajny stary Moba Shoter ale jest też troche walki mele w tym
Nosgoth niestety gra też pub zamknięty ale jest priv serwer który działa od 2 lat i ma się ok bo sam na nim grywam: https://discord.gg/ZUsvtu / https://steamcommunity.com/app/200110/discussions/
Dying light w trybie PVP i tu są 2 tryby Be the zombie “BTZ” i Bad Blood ( w btz gra sie jak w alien versus predator) a w bad blood yes battle royal ludzie kontra ludzie i wygrywa ostatni
To że tutaj sie nie mówi ani w twoich kręgach znajomych to mi przykro, ale gra jest oblegana -,-
ofc nie porównuj ilości graczy do CS:GO ale tam jest syf… czity na czicie też i toksyczne zachowanie rusków zabija smak gry bez squadu nie rusz bo się tylko będziesz wku*** niepotrzebnie …
Kiedyś w AvP pykałem
Można też zerknąć okiem na klasyka
Chyba nie wiem jakiej gry szukam, jakiego gatunku .itd, bo po paru godzinach gry bf4 mnie znudził, lub mnie nudzi ciągle umieranie ogólnie ostatnio nie mogę znaleźć gry która wciągnie mnie na dłużej