Mam pewien problem ze swoją L9 II generacji a mianowicie instalowanie gier. Gdy instaluje jakąkolwiek gre na pamięci telefonu to wszystko działa bez zarzutu ale że mam tylko 3 gb to próbuje instalować je na karcie pamięci. Instalacja przebiega normalnie bez błędów ale po odpaleniu czegokolwiek wyrzuca mnie do pulpitu. Pliki powinny być sprawne bo na innych telefonach działają a że telefon mam od 2 miesięcy to wykluczam jego winę. Chodzi mi o bardziej wymagające tytuły typu GTA San Andreas czy Dungeon Hunter 4. Dzięki z góry za jaką kolwiek pomoc
Jeśli kupione poprzez Google Play to powinny ruszyć, o ile spełniają wymagania na twój telefon. A jeśli ściągnięte z internetu to poszukaj innego forum na odpowiedzenie w tym temacie;)
Nie kupowałem ich przez android market tylko ściągałem z android polska, co do wymagań to są spełnione. Pytanie wstawiłem tutaj bo kilka razy znalazłem odpowiedzi na swoje pytania na tym właśnie forum
Doczytałem się tam tylko tego że telefony dzielą się na takie które muszą mieć roota zrobionego przez właściciela i traci się na tym gwarancje albo takie które mają już coś na kształt roota już od początku. Wie ktoś do której grupy należy mój model ?
Nie o dokładnie o to mi chodziło. Root to sporo więcej niż tylko instalowanie plików na kartę pamięci a mi chodziło to czy L9 ma fabrycznie samą opcje instalacji plików na kartę pamięci nie pełnego roota.
Nie dobrze, nie chce tracić gwarancji i w sumie to nie potrafie zrobić roota Więc jestem narazie skazany na 4gb, ale dzięki wszystkim za wyjaśnienia już wszystko wiem.