Gry zaczynają mnie nudzić. Jaki tytuł polecacie?

tak jak wyżej.
szukam gry za która nie zapłace 200zł i nie pogram 50 godzin. poniżej gry, które najbardziej mnie wciągnęły.

wiedźmina 3 przechodziłem 2 razy, wiedźmina 2 (pół gry), wieśka 1 (też pół gry)
oprócz tego grałem w takie popularne gry jak np:
dying light - po 10h znudziło mi się
gta v - po 50h znudziło mi się
garry’s mod - jakieś 100h, ale skończyły mi się pomysły co robić
csgo - jakieś 3000 godzin, już nie gram bo gra spada na psy
metin2 - jakieś 4000 godzin, teraz jest duże pay to win +za nic dostałem bana. też nie gram
unturned - 50 h i wieje nudą
euro truck simulator 2 - 150 godzin i nuda
skyrim - 100h

Mam to samo tyle, że na PS4.
Na PC ogrywam tylko Wota, ale tam to dopiero ciagle to samo, jednak wciąga, bo to taki totolotek.

Pytanie co zaczyna nudzić? Przegadanie? Tempo? Fabuła?

Jeśli podobał Ci się Wiedźmin 3 to może będzie odpowiadać Ci Assassin’s Creed: Odyssey (jeśli chodzi o rozgrywkę i formę prowadzenia fabuły sporo łączy te dwa tytuły)

1 polubienie

Ja myślę że znudzenie przychodzi z wiekiem. Ja byłem namiętnym graczem. Potem miałem jakoś przerwę 10 lat z grami i w ogóle ich nie tykałem. W tym roku postanowiłem wrócić do gier i sprawdzić czy mnie wciągną. Poniosłem porażkę. Wiedźmin 3 zagrałem bo ładnie wygląda, grałem dla widoków, które szybko mnie znudziły i odpuściłem. Inne gry podobnie po kilku dniach gry już do nich nie wracałem. Najdłużej przy monitorze zatrzymała mnie Divinity: Original Sin II. Przeszedłem ją w 80%. Ale od miesiąca nie chce mi się już w nią grać i nie ciągnie mnie by ją dokończyć.
Czekam na premierę Cyberpunka może on mnie w jakimś stopniu jeszcze porwie,

1 polubienie

Larwa. Headshoty z łuku :smiley:

Divinity Original Sin 2.

Też miałem takie znudzenie i wiem, że ciężko coś polecić, gdy nie wie się, co jakoś konkretniej zaczęło nudzić. Mnie na przykład okropnie nudzą wszelkie sandboxy i ich unikam (wolę mniej, ale gęsto). Nudzą mnie też przegadane ścigałki i ogólne przegadanie w grach, gdzie fabuły nie ma. Nudzi i męczy mnie filmowo nijaki styl nowych gier. Devil May Cry 5 takie super, że jedynkę przeszedłem z przyjemnością, a piątkę zostawiłem może w połowie i nie chce mi się jej kończyć, bo to takie granie, żeby przejść. Resident Evil 2 Remake całkiem fajny, ale jakoś remake jedynki podobał mi się bardziej i nie podoba mi się, że dwójka traktuje siebie za poważnie, zachowując kilka bzdur (momenty z Adą). Final Fantasy XV kupiłem i pograłem może 2h kilka miesięcy temu - już nie wróciłem, a przy starszych FF - szczególnie ósemce - mogę siedzieć godzinami.

Może czas na poznanie twórczości pana Sudy51.

@pom_pom Matka wie, że ćpiesz?

Ja gram od 30 lat w szachy na kompie, jeszcze mnie nie znudziły.

a doszedłeś już do tego triku, który pozwala w jednej turze zarówno ruszyć wieżą jak i królem? Zwie się to chyba roszada.

Proszę Pana doszedłem do lepszego etapu jak żona jest wkkk…ona bo jakieś pionki przestawiam całymi dniami :slight_smile:

tez próbowałem kilka razy. kończyłem na 2/3 tierze i lipa

miałem taki czas, że też nie grałem, później znów grałem ale teraz brakuje mi wciągnięcia się w jakąś grę, tylko nie ma w jaką :confused:

dobry pomysł! poczekam na jakąś przecenę

no i chyba wracamy do wiedźmina. najgorsze jest to że podejść do tej gry (oprócz przejść) miałem wiele i wątek do barona włącznie znam na pamięć :confused:

Darksiders seria
Children of Morta
Bioshock seria
Shadow Warrior 2
No Man Sky
Crysis seria
Metro seria
Titan Quest

Warzone!

1 polubienie

żaden tytuł mnie się nie spodobał

nie lubię battle royale