Hawking Stephen - Wszechświat w skorupce orzecha
World of warships próbowałeś?
Może nie graj już na elektronice (wypróbuj planszówki)…
@PIOTREQ-pietia8
Co ty chcesz np taki Warhammer 40k bardzo fajna planszówka taka też hobbistyczna
Siedzisz spokojnie kleisz figurki potem je malujesz możesz zrobić sobie fajną plansze,
a potem grać z kolegami lub jeździć też na turnieje od czasu do czasu.
Cenowo jednak jak zaczniesz sie tym interesować to jednak drogo wychodzi…
Książki farbki figurki w zależności na ile pkt chcemy sie wyłożyć +/- ile ras, jakie armie chcemy złożyć.
Skoro grałeś w ETS2, to może teraz czas na American Truck Simulator
Co co ja chce dobry pomysł?!
problem, że trzeba mieć kolegów:/
Kolegów to pewnie ma
Bardziej problem z tym że JEST SarsCov2
A nie że NIE MA kolegów
Na serio sam sobie przyklasnąłeś? Wow!
Może to nie on tylko jego alter-EGO xD
A co myślicie o Cyberpunk ? Warto ? ktoś grał ?
Grałem. Takie 4/10
Większość sobie chwali
Wszyscy już grali, stare i nie modne
@anon741072
Ja a tam wole D&D najlepsze książki rpg fantasy jakie są a księgo zbiór jest potężny szczególnie w edycji 3.0 czy tam nowszej wersji z drobnymi poprawkami 3.5.
I do tego jeszcze dochodzą różne settingi ja najbardziej lubię popularne forgotten realms (zapomninane krainy)
Ja polecam rosyjską ruletkę.
Mnie osobiscie nowy Assasins creed wciągnął tak sobie. Mechanika walki jest niezła chociaż sama gra nie ma zbyt wiele fabuły (aczkolwiek i tak jest o wiele lepiej niż w przypadku wczesniejszych części gdzie fabuła była jedynie pretekstem).
Polecam dwie serie
Divine Divinity - szczególnie z uwagi na mechanikę turowej rozgrywki
Dragon Age - niekoniecznie część trzecią ale pierwsza i druga są naprawde ok i maja klimat ( grafika rownież tak bardzo się nie zestrzała) - poza tym kupisz za grosze klucze w sieci - ostatnio na Gamivo https://www.gamivo.com/pl/ były po kilkanaście złotych.
(Nie czytałem innych komentarzy.)
I w tym momencie pojawiają się gry RTS, gdzie trzeba myśleć, a nie chodzić z pistoletem.
Seria Command&conquer Kaine Wraith, dużo walki i myślenia czasami jak w szachach, o i Cywilization, oraz Cossack. To nigdy nie nudzi.
Przychodzi taki moment, że gdy robią się nudne i zaczynamy doceniać szachy, a potem go…