GTA 4 THE COMPLETE EDITION problem z instalacją


(Wittek95) #1

Witam.

Mam taki problem kupiłem dzisiaj Gta 4 complete edition i podczas odpalania płyty z gta 4 mam taki problem bo w pierwszym oknie instalacji zamiast napisów mam kwadraty wiec tam jakoś udało mi się kliknąć instalacja . Podczas instalowania jeszcze na 1 płycie pisze ze pliku nie może odczytać ... wiec jadę zareklamować a oni mówią ze jest wszystko dobrze . Wiec zostawiłem gta 4 i zacząłem instalować epizody tam normalnie pierwsze okno po angielsku i teraz włożyłem druga płytę i instaluje mi . Wiec proszę o pomoc co z tym zrobić . Ewentualnie dalby ktoś link do pliku instalacyjnego do oryginalnej wersji wtedy bym te cd keye pod nią powpisywał ? ????

Przyokazji instalacja EFLC zatrzymuje sie podaczas instalowania pliku navmeshes.jmg

Jak potrzeba moge ss dodac !


(kamilkom) #2

Jaki system i sprzęt?


(Wittek95) #3

System Microsoft Windows XP home edition

Procesor Intel Core 2 Duo Cpu E4500 @ 2.20GHz (2 Cpus)

Pamięć 2048 MB RAM

Karta graficzna ATI Radeon HD 2600 Pro


(Thunderbolt) #4

Ta gra ci nie pójdzie na tym sprzęcie. Ja na swoim komputerze (konfig w podpisie) uzyskuje jakieś 30-40 klatek (na granicy płynności). To pierwsza sprawa. Po drugie niektóre napędy gorzej sobie radzą z korekcją błędów. stąd może wynikać twój problem. Też tak miałem. Wyczyszczenie płyty miękką, lekko zwilżoną ściereczką pomogło. Spróbuj zrobić to samo u siebie. W najgorszym wypadku spróbuj wypolerować płytę dezodorantem w sprayu, bez alkoholu (to nie żart). Jeśli i to nie pomoże użyj alkohol 120% to zrobienia obrazu płyty i z niego zainstaluj grę. Potem odpal ją z oryginalnej płyty. Po trzecie zaraz jakiś admin tu wpadnie i każe ci zmienić tytuł na: "mówiący o istocie problemu, bla bla bla" i zmienieniu liter na małe.


(Kobi2520) #5

tymi krzakami w pierwszym okienku się nie przejmuj, tez to mam, i miałem już na różnych systemach i różnej konfiguracji kompa. Co do działania to odpali spokojnie, w dniu kupna gta (w dzień premiery) miałem athlona 4000+ 2gb ramu i radeona 1650pro 256mb i na minimalnych grałem spokojnie


(Thunderbolt) #6

Ja miałem wszystko na medium, bez AA ani AF i miałem około 35 FPS. Ale ta gra jest tak magicznie zrobiona, że oboje możemy mieć rację...


(lazikar) #7

skn , popraw tytuł tematu, używając przycisku ac7a4cd89050aa6e.gif


(Wittek95) #8

Teraz instalowałem i błąd wyskoczył mi na drugiej płycie z plikiem data3 .cab. Co zrobić ,żeby ten błąd nie wyskakiwał ?

-- Dodane 09.02.2011 (Śr) 8:44 --

nowyobrazmapabitowa2b.png

Uploaded with ImageShack.us


(boczi) #9

Offtopic -> KOSZ


(Drobok) #10

To wina napędu bądź uszkodzenia pliku. To drugie mało prawdopodobne skoro masz oryginał ;]