GTA 5 Reshade - Crash Gry

Witam,
otóż kilka miesięcy temu zainsteresowałem się tematem ustawień graficznych “ULTRA” do GTA 5. Problemem jest to, że jeśli zainstaluję dany ReShade do gry, gra nie włącza się, oraz wywala przy każdym starcie (tj. Launcher działa poprawnie, a gdy gra ma się włączyć wtedy wyskakuje błąd). ReShade idzie w parze z ENB które jest częścią Redux, bądź NaturalVision.
Próbowałem zmieniać dane w plikach, bo podobno to pomogło wielu osobom. Mi natomiast nic nie poskutkowało.
Każda chęć i pomoc jest ważna i się dla mnie liczy.

Gram na Steam, najnowsza wersja GTA, folder z grą znajduje się na dysku D:
I tutaj tez jest problem, ponieważ w pliku informacyjnym o starcie dowiedziałem się że prawdopodobnie gra musi być zainstalowana na dysku C:\ ponieważ tylko tam ReShade zadziała. Czy to prawda?

EDIT : Zapominałem dodać, że jeśli pojawia się napis w lewym górnym rogu informujący, że pliki ReShade zaraz się załadują, to wyświetla się on w launcherze, a nie w grze. Może tu leży problem?

prawdopodobnie gra musi być zainstalowana na dysku C:\ ponieważ tylko tam ReShade zadziała. Czy to prawda?

Nieprawda, dorzucałem reshade do różnych gier, na różnych partycjach i żadnego problemu nie było.

Pewnie mieszasz za dużo modyfikacji na raz i wszystko zaczyna się sypać, pobierz reshade ze strony ( https://reshade.me/ ) i zainstaluj dołączonym instalatorem, później sprawdź czy działa.

To jest jedyna modyfikacja jaką posiadam.
Mam oryginalnego ReShade