Mam pytanie … zamierzam sobie kupic ps2 i zastanawiam sie czy bedzie GTA IV na ps2 ??
O ile sie nie mylę to GTA IV chodzi tylko na konsolach 3 generacji (PS3, Xbox 360)
GTA4 będzie chodziło tylko na PS3 i XBOX360, PS2 nie pociągnęłaby takiej grafy
szkoda ;/
a TDU jest w wersji na ps2 ? czy też grafa … ?
piotrekplay :twisted: umiesz podnosić ludzi na duchu … xD
Złączono Posta : 09.07.2007 (Pon) 19:08
a tak przy okazji przeczytalem gdzies że bedzie TDU2 i czy ona tez bedzie na PS2 czy juz only 3 ??
Złączono Posta : 09.07.2007 (Pon) 20:25
a czy nowy NFS bedzie na ps2 ?
raczej gry będą teraz wychodzi only PS3 i xbox 360
Posiadacze PS2 mogą jedynie oczekiwac na ukazanie się Gta San Adreas Stories z PSP. W chwili obecnej zakup ps3 jest wg mnie nieopłacalny. Nie każdy moze sobie pozwolić na telewizor z HD, to pierwsza sprawa. Druga - skromna liczba goracych tytułów. Myslałem nad zakupem Xbox 360 ( Gears of War, Forza Motosport 2, Halo 3 … ), jednak po dłuższym zastanowieniu się zrezygnowałem z konsoli nowej generacji i postanowiłem kupić sobie lepszy telefonik. To już nie te czasy, chyba jestem na to za stary
co ty gadasz na tę rozrywkę zawsze są czasy a ja myślę że rzuca GTA 4 na PS2 a jak nie na ps2 to zrobią wersje dla PSP
źle myślisz, GTA IV wyjdzie najpierw na PS3, później na Xbox360 a na PC’ta chyba w ogóle wcale nie wyjdzie
Wychodzi na PS3 i X360 w tym samym czasie, co do GTA4 na PS2 - zapomnij.
narazie R* nic nie mówił o wydaniu SAS na żadną konsole, jedynie to może se pograć w Vice City Stories i Liberty City Stories na PS2
No co ty. Wyjdzie, zawsze tak straszyli. Czytałem, że ma wyjść 9 miesięcy po premierze na ps3 i xbox 360 ale z tego co pamiętam podobnie miało być z san andreas na początku więc narazie nie ma co spekulować na ten temat i poczekać na oficjalne PEWNE informacje od samego R*. Pzdr
a jakie polecacie gry … ??
ja zamierzam wyposarzyc sie w
TDU
NFS u2 , mw carbon
POP’y
GT4
Budakaje
Tekena …
a co myślicie o shreku 3 ?
GTA LCS, VCS, GTA SA, GTA VC, GTA III
NFS U2, Harry potter all,
harry potter i shrek to dla mnie bardziej dziecinne gry
a shrek 3 ?
Złączono Posta : 11.07.2007 (Sro) 9:56
Na trailerach i zapowiadaniach GTA SA też miało miec niewiadomo jaka grafe a co sie okazało ?
I tak może byc z GTA IV
I mam nadzieje ze bedzie na ps2 :lol:
No i co się okazało, że na ps2 mamy spadający framerate i doczytywanie textur…
hmm, a R* narzeka że X360 nie ma dysku i mają problemy, a co dopiero z ps2. xD
XboX360 ma dysk twardy 20 GB, a wersja elite chyba 120GB
chodzi o to że w wersji Core, która nie ma dysku tw gra będzie się dłużej ładować niż w konsolach z dyskiem
Znowu sie powtarzam …
Jakie gry polecacie …