hmmm tak też coś słyszałem
A czy hd 4850 pociągnie gta 4 na średnikch bez lagów? (Ram 4 gb a proc dual core 3,5 ghz)
hmmm tak też coś słyszałem
A czy hd 4850 pociągnie gta 4 na średnikch bez lagów? (Ram 4 gb a proc dual core 3,5 ghz)
no to masz podobny sprzet jak ja (o ok 30% slabsza grafika ) wdg mnie nie powinna sie zająknąć pod warunkiem ze gta nie bedzie sie cielo z wlasnych bugow. Jeszcze nie kupilem gry a 17 GB nie mam zamiaru ciagnac z torrenta ale z samej ciekawosci chyab zaplace legalnie za nia
Taki sprzęt to ja bede miał ale dopiero jak sobie go kupię! Na razie musi mi wystarczyć to co jest w podpisie
haha, o kurde nie zauwazylem btw. patch do GTA 4 spowodował, ze zwiekszyły się wymagania gry :lol: ciekawe czy Ci co kupili ją jeszcze przed patchem, ze slabym sprzetem beda zadowoleni
Mi i tak wszystko jedno. Już mam dosyć tej głośnej i beznadziejnej 5200fx. :?
witam, a ja chciałbym podkręcic mojego AMD Athlon 64 x2 4600+ (2,40Ghz) do 3 ghz ale nawet jak zwiększe do 2,50 to jak włącza mi sie system to jest napisane “warning this cpu safe mode” to zlepki słów które pamiętam, więc nie wiem o co wogóle chcodzi, ale ja myśle że to wina zasilacza bo ma też problem z włączaniem komputera i dopiero jak go rozgrzeje to załapie. Zasilacz to 350 W i myśle że jak ma on pociągnąć GF 9600 GT to lekka przesada i musze go wymienic przynajmniej do 550 W. Czy jeśli to zrobie to będe mógł spokojnie podkręcac procek do 3.00 GHZ? prosze o pomoc szpeców! :o
…co to ma wspolnego z GTA 4 ? nie rozumiem tez po co chcesz podkręcać takiego procka ??? do 9600 spokojnie Ci wystarcza 2,40… a zasilacz swoja droga msz slaby
polecam chiefteki albo tagany (te polecam bardziej ;P)
A jaki polecasz zasilacz tani, mocny (core 2 quad i hd 4870) i CICHY?
no ma wspóle z GTA 4 bo mi muli na Medium a ja nie należe do tych którym pasują zawiechy. A znam ten komunikat który mi wyłazi przy włączaniu systemu:
"WARNING! Now System is in Safe Mode.
Please re-setting CPU Frequency in the CMOS setup."
jak mam podkręcić swój procesor?
W BIOS-ie najlepiej.
no ale jak mam to zrobić??
…a ja dalej bede podtrzymywal ze to Twoja karta nie wyrabia a nie procesor #-o
czyli co powinienem zrobić?
to może powiesz mi jak mam podkręcić, i sprawdzę jak chodzi gta
qrde, pomyslily mi sie komputery #-o jackspa7 , Ty akurat masz faktycznie za slaby procek pod karte semprony sa okropnie malo wydajne, nie wiem czy Ty masz AM2 czy socket 939, jeśli AM2 to mozna tanim kosztem wymienić na nowszy
socket 754,dlatego chcę go podkręcić tylko nie wiem jak się za to zabrać?
to jest najstarsze gniazdo pod 64 bitowe procki, one są praktycznie nie podkręcalne ale co tu nie gra…to jest jakaś pomyłka, bo pod ten socket jest tylko złacze AGP, a grafika 4670 nie była nigdy produkowana pod AGP… [-X moze lepiej przyznaj sie jaka masz karte :^o
no tak mam, widocznie słabo się znasz, bo mi działa sprzęt
no do uja
hahahah, zacznij więc więcej czytać;)
ale ja chcę wrócić do tematu jak mam podkręcić swój procek?