Gta IV-maksymalna grafika

w tych prockach nie ma co podkrecac !!

ale ja mam taki sprzęt i mi działa!! więc się mylisz

Wracajac do tematu, jam mam Nvidia 6600 128 mb procek althon 64 2,8 ghz na socket 939 ram 500mb PC-E GIGABYTe…

i nie uwierzycie. mam gta 4 i gram na medium i tylko filmiki mi się zacinają i jak bardzo szybko jadę…

Więc morał z tego taki ze koleś ma Semprona, a wy kłucicie się o grafikę.

Sempron tego nie pociągnie chodź byś się (teraz się brzydko wyrażę) ■■■■■ł .

Nie podkręcisz go bo jest za słaby i ci się płyta zwali. więc radzę kupić Quada a w najgorszym wypadku Dual Core.

Ramy kup se jeszcze 2 GB to będzie git a tak jak wspomina kolega kup nowa kartę bonie wierzę ze masz tę kartę co w opisie na dole, haha jeszcze na najstarszym sockecie hahaha :wink: :wink:

koniec tematu, i nie pisz już na forum bo wogle się nie znasz, i nie masz pojęcia

także

NIE KOMPROMITUJ SIĘ !!

jackspa7 , jesteś taki głupi czy udajesz?

chciałeś żeby ci pomóc to napisałem to co może ci się przydać. :expressionless:

a czy na takim sprzęcie gta 4 pójdzie bez zacinki? :

Intel Core 2 Duo E7400 2.80 GHz 3MB

Asus P5Q

2x 2GB 800mhz RAM

Asus geforce 9800gtx+ 512 MB DDR3

Wdg mnie tak ale mozesz to łatwo sprawdzic na takiej stronce ktora porownuje parametry Twojego kompa z wymaganiami gry

tylko ze jeszcze tego kompa nie mam :smiley:

no z 1500zł bedziesz musial wydac na taki zestawik

w apollo wyszło 2700

cos za duzo, ta plyta + grafika + procek wychodzi 1500 reszta to juz pierdoly

no ale ja chce podkręcić semprona i zobaczymy wtedy

jackspa7 , jak chcesz to sie z Toba zaloze ze nie podkrecisz tego semprona 8)

procek-532 zł

płyta- 461 zł

ram- 256 zł

grafa- 764 zł

dysk twardy- 175 zł

napęd FFD- 45 zł

nagrywarka DVD- 94 zł

obudowa- 162 zł

zasilacz- 245 zł

czytnik kart- 37 zł

razem: 2771 zł

no ale dlaczego mam go nie podkręcić? w czym problem?

procek słaby to trzeba go wykorzystać

Bambosz107 , ja nie wiem jak Ty to zrobiles ale ja swojego kompa kupilem doslownie tydzien temu i dalem wsumie chyba niewiecej niz 2700 a jest o niebo lepszy od tego ktory Ty wymieniles :expressionless: tu sobie zloz: [http://www.pcprojekt.pl/?/p__konfigurat … eferencji/](http://www.pcprojekt.pl/?/p konfigurator/ skorzystaj_z_dynamicznego_konfiguratora/__przefiltruj_produkty_wedlug_wlasnych_preferencji/)

jackspa7 , No poprostu ten prcesor jest bardzo mało wydajny !!

a co na athlonie będzie inaczej?

ale mniej więcej to ile pochodzi?

Bambosz107 , przepłacisz ostro za grafę, lepiej HD4870, proc E5200 i starczy.

Generalnie mam dylemat taki: w apollo jak powiedziałem że chce hd4870 to gościu sie spytał czy jestem pewny, bo ATI ma problemy ze sterownikami, bo np. jedna gra chodzi super a żeby w drugą pograć to czasem trzeba nowe stery instalować. I jeszcze że nvidia to pewna, sprawdzona firma i że z nią żadnych problemow nie będzie (po częsci się zgadzam, sam mam leciwą już 5200fx i dobrze sie sprawuje) a ATI jest niepewna itd. I CO JA MAM ZROBIĆ??? Albo pewna i sprawdzona 9800gtx+ albo lepsza ale problematyczna hd4870> :?: :?: :?:

tutaj piszą:: viewtopic.php?f=19&t=294816&p=1964534#p1964534

Na pewno jest do wymiany procesor a co za tym idzie, płyta główna i ramy na DDR2.

Nie wiadomo jaki masz zasilacz, ale też pewnie jakiś stary dziadek który będzie trzeba wymienić na nowy i zdecydowanie lepszy model.

Karta graficzna, którą masz nie jest zła. Ja mam Radeon’a HD 4650 512mb i gram na medium a i tak grafika wygląda rewelacyjnie, wyciągam na moim sprzęcie od 20 do 40 fps miejscami :slight_smile:

Starego Semprona nie ma co kręcić, AMD moim zdaniem nie jest jakiś rewelacyjny do bicia rekordów w OC. Z resztą Sempron ma jeden rdzeń, a do odpalenia GTA 4 potrzeba przynajmniej dwóch i to do tego super wydajnych.