GTA IV patch 1.0.6.0 - Gra się nie uruchamia

Witam, dziś chciałem sobie pyknąć w GTA IV na tym nowym patchu. Włączam GTA loguje się w tym nowym okienku RGSC. Gra się uruchamia widać już tą płytkę zamiast kursora i nic! A wczoraj grałem sobie normalnie. Napewno nic nie zmieniłem, ponieważ dobiero wróciłem do domu zjadłem i od razu odpaliłem. Pomocy! !!

Nie ma żadnego komunikatu :?:

Masz jakiegos trainera albo mody :?:

Usuń też spolszczenie.

Osobiście nie polecam tego patcha, zabrał mi ponad 15 FPSów.

Nie mam ani modów ani trainera. Reinstalłem se GTA. Jeden dzień normalnie grałem, przychodzi drugi włączam kompa uruchamiam i nic jakbym nic nie włączył spróbuje reinstalnąć jeszcze raz (mam oryginał)

Dodane 15.04.2010 (Cz) 19:09

Nie wiem czy reinstalować jeszcze raz czy da rade to jakoś inaczej zrobić?

Dodane 15.04.2010 (Cz) 20:01

Jak w instalatorze zrobiłem reipar to tera mi wywala takie coś:

GTA IV FATAL ERROR: WS10

GTA IV FATAL ERROR: XNetStartup failed - Please re-boot your system (próbowałem) and/or re-install the game

10093

reinstall to najlepsze wyjście

reinstall zrobiłem i pomogło THX

Wątek Zamknięty!

Witam serdecznie. Mam ten sam problem co kolega powyżej, tylko że ja już robiłem z 5 reinstallów i nic nie pomogło, instaluję patcha 1.0.6.0 usuwa mi się RGSC włączam GTA podaję swój login i pw. klikam “PLAY” i nic się nie dzieje… Na patchu 1.0.4.0 gra wręcz śmiga, ale po zainstalowaniu 1.0.6.0 nic się nie dzieje. Proszę o pomoc :frowning:

Z góry dziękuję.

JA zainstalowałem tego patcha i mi problemów nie sprawił.

Jedyne co mi się po tym zmieniło na minus, choć mi to nie przeszkadza, że jak się włącza gra, to w meni, pokazuje mi się komunikat iż nie mam zainstalowanego flash playera…a to nie prawda.

Pomaga zainstalowanie aktualizacji Games for Windows Live.

mi to wogole wyskakuje program GTA IV został zamknięty po instalacji tego patcha, a gra oryginalna ://

Sh4DoW

Instalowałeś mody, treinery, spolszczenie ?

Nie,ale zainstaloawnie aktualizacji pomoglo, ale cos sie zacina po tym patchu :smiley: mam gf gt 240 3 gb ram i 9.6GHz, i chodzi na high, i mam gdzies 25-30 fps

Sh4DoW

Bo ten patch 1.0.6.0 różnie działa… Niektórym polepsza działanie, a niektórym pogarsza (mi pogorszył).

Niezły procek :smiley:

Daj screen z ustawieniami graficznymi, może da się polepszyć działanie.

tutaj screen z ustawieniami Klik

A tak zupełnie na marginesie, znasz jakiś pełny program który nie obniża FPS a da sie nim nagrywać filmiki, bez np 30 sekund tylko ?

nie sądze aby był taki program którym nagrywając nie spadałyby FPS’y. No chyba że ustawisz najniższą rozdzielczość to wtedy FPS’y powinny być stałe . Do nagrywania Fraps lub Xfire.