Witam.Mam problem z uruchomieniem Grand Theft Auto IV.Otóż gdy klikam start,gra ładuję się 10 min i mi wywala do pilpitu z komunikatem Launcher.exe przestał działać.Zauważyłem w opcjach grafiki jakiś komunikat na czerwono.Nie pamiętam dokładnie jego treści,ale obok niego było było napisane Resource Usage 242/24 MB.Domyśłam się,że chodzi o miejsce na dysku lecz mam jeszcze 72GB miejsca na dysku.Mam wgrane kilka modyfikacji.Komputer spełnia napewno wymagania,kiedyś gralem na nim w GTA IV bez problemów.Proszę o szybką pomoc.
Mam już wszystko na najniższych.Mam zintegrowaną kartę graficzną Nvidia GeForce 650M(2048MB) oraz HD Graphics 4000.Niemożliwe,żeby gra z 2008 roku nie chodziła na karcie,na której śmiga BF3 i będzie śmigać BF4.
Edit:Nie wiem czy to coś wnosi,ale grę da się uruchomić tylko jako administrator.Normalnie klikająć Launcher.exe nic się nie dzieję.I jeśli chce odpalić grę za pomocą ikonki GTA IV to wyskakuję Fatal error
Mam mod iCEnhancer poprawiający grafikę oraz mody na inne samochody,Tree mod oraz kilka innych nie istotnych.Gra nie włącza się normalnie po tym pierwszym modzie czyli iCEnhancer.Ale bez niego reszta modów wygląda tandetnie.Kolega gra na tych samych modyfikacjach bez problemu,a ma słabszego kompa.