GTA IV tuning

witam, czy w GTA 4 da się tuningować samochody? A i jeszcze jedno mam ukońoczne 62% gry i nie mam żadnych misji na razie bawię się z wyścigi w jakieś prace. z góry dziękuję za odpowiedź :wink:

Nie da się tuningować samochodów. Miałeś już końcowe napisy? Coś takiego jak jest w filmach jak się skończy

Mialem napisy ;p a co mam teraz robić, żeby mieć 100% gry?

kubayoyo ,

Poczytaj Konkretne tematy… ze zwróceniem szczególnej uwagi na pierwszy post. Proszę poprawić tytuł tematu na konkretny, mówiący o problemie. W celu dokonania zaleconej korekty proszę użyć przycisku Edytuj przy poście otwierającym ten temat.

Zignorowanie zalecenia będzie skutkowało usunięciem tematu do Kosza.

Witam mam pytanie w jaki sposób w GTA IV można nakręcić filmik z gry i wrzucić na YouTube. Bo widziałem na YouTube jak niektórzy wrzucają filmik z gry jak robią misje czy coś… Jak się to robi? czekam na odp :slight_smile: :idea:

Możesz nagrać filmik z gry, płatnym programem Fraps, dostępnym chociażby na tym vortalu:

http://www.dobreprogramy.pl/Fraps,Progr … 12500.html

Lub użyć jakiegoś darmowego, chociażby:

CamStudio, Taski, GameCam, Growler Guncam, WeGame.

Nie płatny raczej odpada… A można linka i instrukcje do jakiegoś innego (Darmowego)??

ale, możesz ścigać samochody z tąd GTAGaming.com

a mógłbyś mi instrukcje napisać? taka prośba :smiley: z góry thx ;]

ok, ścigasz program spark IV i przez ten program to robisz. Otwierasz, szukasz lokalizacji gdzie jest zainstalowane GTA, a potem File/Open files czy jakoś tak i szukasz pc\models\cdimages oczywiście w programie i dalej sobie raczej poradzisz

A tu masz oryginalną instrukcje: Instalation:

Whit OpenIV or SparkIV open vehicles.img (#:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\pc\models\cdimages)

Find Uranus.wft and replace whit new one from archive same thing whit .wtd file

Seve changes

Than replace Handling (#:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\common\data)

Open handling.dat find Uranus line and replace whit this