Cześć,
Co powinienem na sam początek kupić w GTA Online?
Lester truje żeby kupić salon gier, ktoś inny klub nocny i przez to nie wiem co mam teraz zrobić. Mam chatę w której już można planować napady.
Obecnie mam 200 tys $ .
Cześć,
Co powinienem na sam początek kupić w GTA Online?
Lester truje żeby kupić salon gier, ktoś inny klub nocny i przez to nie wiem co mam teraz zrobić. Mam chatę w której już można planować napady.
Obecnie mam 200 tys $ .
Ja bym kupił klub nocny. Dupeczki zawsze na propsie.
A na tym klubie nocnym da się zarabiać? Bo tak sobie myślę czy lepiej kupić jakieś biuro itd.
Jaki z ciebie gangster skoro o takie rzeczy pytasz? Jako alfons nocnego klubu zawsze zarobisz sporo na dupeczkach i narkotykach rozprowadzanych w klubie. A ty biuro chcesz kupować? Ty jesteś gangster a nie Bill Gates czy inny Steve Jobs.
A ten zajefajny latający coś ( to chyba nazywa się Oppressor II ) gdzie można kupić? Myślę że do niektórych misji jest niezastąpiony .
Edit.
Gram dopiero 3 dzień więc nie wszystko ogarniam
Dobra mam jeden klub nocny na oku w centrum. Koszt to jedynie 1.6 melona
Już wiem co muszę zrobić aby zdobyć Oppressor. Kupić klub nocny, Terrorbyte i w tedy odblokuje się w na stronie www żeby było można go kupić .
Dobra mam już klub w centrum. Powie mi ktoś co i jak z tym klubem? Obecnie zdobyłem sprzęt, DJ, 2x akcje z promowaniem i teraz jak obracać towarem?
Dzięki za pomoc.
Poradniki to nie to samo co może napisać doświadczony gracz.
Serio ? A kto piszę poradniki jak nie doświadczeni gracze ?
No tak ci co piszą poradniki to prawdziwi gracze . Często jest tak że 1 poradnik piszą dwie osoby i przez to jest dobrze napisany a nawet rozpisany,
Wracając do tematu.
Na klubie nocnym zarabiam wystarczająco aby pokryć wydatki na amunicje :). Odebrałem darmowy samochód, kupiłem fajny motorek i jakieś auto za 90k $ ( + tuning ). Mam hate do organizowania napadów.
A teraz spytam co mam jeszcze kupić?
Uzbierało mi się 3 melony $. Dostaje wiadomości że kupić salon gier (kusi bo to dodatkowy zarobek) lub Terrorbyte a co za tym idzie mogę później kupić Oppressor II ale to kolejne 3.5 melona $ (około +/-) .
Hello podpowie coś co kupić? Mam 3.2 melona $$
Dobra sam jedno rozgryzłem. Na początku tzn od teraz trzeba kupić biurowiec i magazyn, dalej nie podzielę się z wami tym co sam już wiem.