GTA SA czarny ekran (znowu?)


(Lord Yabol) #1

Witam, znowu chciałbym prosić o pomoc w rozwiazaniu problemu występującemu w San andreas.

Otóż niedawno po wgraniu nowych sterów do radeona 9550 wszystko było ok. ale po dłuższym czasie w gdy uruchamiam grę ładuje się do momentu gdy pokazuje się logo SA.

Potem ekran się robi czarny a gdy go rozjaśniam programem power strip (za którego dziękuję) okazuje się że logo ciągle jest tylko przykryte czarnym kolorem a widoczne jest po rozjaśnieniu kolorów.

sprzęt mój:

Windows xp SP1

Ati Radeon 9550

Athlon 2500+

512 mb ram


(Krystian92) #2

Oryginalna gra ??


(Aston) #3

mozesz zapodac linka do tego programu power strip? A co do tematu to mozesz jeszcze wrocic do windowsa?


(Mortus141) #4

Nic nie podkręcałeś :> np: Procka?


(Krystian92) #5

PowerStrip 3.60 PL

http://megapliki.pl/modules.php?op=modl ... it&lid=186

GOOGLE się kłania :smiley:


(Madafaker) #6

Pytanie okazalo się retoryczne ??

PowerStrip


(Radek Nowicki) #7

Spróbuj uruchomić na sterach "Catalyst 4.9" Masz linka gdzie możesz je sciągnąć... :stuck_out_tongue:


(Lord Yabol) #8

próbowałem wszystkich powyższych możliwości.

tak było tutaj i na innych forach

bezskutecznie.........


(inż. Piniol) #9

przeinstaluj gierkę :stuck_out_tongue:


(Zbych ) #10

Zainstaluj omegi na catalistach 5,2 u mnie rozwiązały większość problemów z grami w tym też gta sa i farcry na orginalnych sterach gry mi sie często restetowały teraz na omegach ani jednego resetu , przy instalacji tych sterów nie należy załanczać szybkiego zapisu "fast write" orginalne stery szybki zapis mają załanczany domyślnie i jeżeli ktoś ma płyte gł bez możliwości wyłączenia fast write w biosie to polecam własnie te omegi

http://www.idg.pl/ftp/download/pc_6178/ ... a_2612.exe


(Szeryf118) #11

Lord Yabol , kolega krystian92 zapytał się Ciebie, czy masz oryginalne GTA: SA.


(Lord Yabol) #12

przecież wiem że zadał mi takie pytanie, nie musisz mnie popędzać....

Oczywiście ze jest orginalna!


(Nalezny) #13

mam problem z gta san andreas . na postaciach zanikaja mi tekstyry i nie wiem co zrobic instalowalem juz rózne sterowniki ale nic nie pomaga mój sprzęt to athlon 2000 radeon 9200 128mb 512mb ram


(Canaletto) #14

pawel85 Zainstaluj stery Catalyst 4.9


(Bartekn77) #15

Załóż se swoj temat


(Aju) #16

Lord Yabol jak orginal i ci sie wiesza to idz do sklepu i powiedz, wyminia gre pozatym jest pomoc tecniczna samego dystrybutora i producenata gry :wink:


(Nalezny) #17

nie pomaga catalyst 4.9 ani 5.2 ani 5.6 nawet omegi sterowniki nie pomagaja morze to wina plytki nie wiem


(Lord Yabol) #18

jednak udało mi się rozwiązać problem instalując po raz dziesiąty grę :shock:


(Nalezny) #19

nikt nie wie jak to sie dzieje ze umnie zanikaja postacie niech mi ktos pomorz albo udzieli porządnej rady


(boczi) #20

Spróbuj usunąć plik gta_sa.set z folderu Moje dokumenty\GTA San Andreas User Files.