GTA SA Multiplayer -> opis

mi sie tez pojawia bialy ekran tylko ze zaden patch mi nie dziala na wersje 1.01

mam wersje 01b wchodzę na sam-pa i nie wyszukiwuje serwerów . jak załozyłem swój to jest .co mam zrobic aby sie pokazały serwery ???

plis o odp.

sa-mp zakończyło swój projekt lecz na ich stronie pisze co musisz zrobić byś widział servery

Ja mam taki problem mam wersje 1.0 ale nie moge właczyć poniewarz nie mam płyty a jak cracka ściągne to mi wyskakuje biały ekran help co mam zrobić

jak zalogowac sie do jakiegos serwera albo jak go znalesc

Dodane 24.02.2009 (Wt) 18:17

mozna sie spytac gdzie szukac serwerów? a jak znajdzie sie to jak zalogowac do serwa

Dodane 24.02.2009 (Wt) 20:23

mi to samo sie robilo VINEWOD i nic wiecej tlyko to

Dodane 24.02.2009 (Wt) 21:22

nawet jak czekam 30 sekund i biore lewy shift to nic. o co tu chodzi i jak znalesc inne serwy :frowning:

Dodane 24.02.2009 (Wt) 21:26

i plisss odpiszcie ![-o<

Poprawiono już błąd nie działającego SA-MP na wersjach SA większych niż 1.0

Jeśli posiadacie którąś wersję z tych:

USA 1.01

USA 2.00

European 1.01

European 2.00

German 1.01

German 1.00

I jeśli posiadamy oryginalne GTA: SA możemy z łatwością przerobić je na wersję 1.0

Jak to zrobić?

Najpierw żeby nie było problemu radzę zrobić kopie zapasową wszystkich plików. A jeśli nie możemy to chociaż pliku: gta_sa.exe

Oto sposób jak można przerobić GTA: SA na wersję 1.0 oto no:

Ściągamy któregoś patcha z poniższych linków:

http://talidan.littlewhitey.net/gtasapatch.exe

http://dedicated.janipewter.net/upload/gtasapatch.exe

Potem klikamy na ikonkę gtasapatch.exe wybieramy: Next, znowu: Next i podajemy ścieżkę docelową do pliku: gta_sa.exe

Wyświelti się komunikat o poprawnym zainstalowaniu patcha. Mamy już wersję 1.0 :slight_smile:

No i już możecie sobie zainstalować SA-MP i poprawkę i powinno każdemu działać multi

/\

|

|

Co do tego to gdzie zainstalować dokładnie tego patcha, bo mi się nie chce zainstalować!

Patch do gta sa-mp: na BIAŁy ekran :smiley: :lol: :smiley: :

http://odsiebie.com/pokaz/1453353—5a06.html

mam tylko 1 problem jak usunąc na stale mody bo kur** niewiem jak usuwałem z zapisu gry ze normalnie wszystkiego prosze kur** o pomoc z góry dziękuje :frowning:

A ja mam wersję V1.01 GTA San Andreas czy to też szło by jakoś przerobić żeby działało mi GTA SA-MP :?:

Bo gdy próbuję grać w GTA SA-MP i wchodzę w jakiś serwer daje connect to robi mi się biały ekran i chwilę mruga i włącza się zwykłe GTA Single Player :!: :frowning: POMOCY :frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning:

Dodane 11.07.2009 (So) 12:02

aha ściągnołem patcha i teraz pytanie ja mam go wrzucić do gta sa cz do sa-mp

mam problem mam wersje 1.0 wchodze na server widze te reklamy i po nich nie wylancza mi gre ;/ o co chodzi?

e mam problem jak sie łącze ze serwem to wszystko ok tylko pózniej wyskakuje visecostam i nie moge ruszyć kamery lewy shift nie działa a po 30 s. nadal tak jest. Prosze o szybką odpowiedź.

Mam dokładnie taki sam problem. :frowning:

Normalnie wszystko mi sie włącza i gdy pojawi mi sie napis Vinewood (czy jakos tak) to stoi mi kamera. Klikam lewy szhift i CJ mi doskakuje ( pojawia sie ). Moge nim sterować ale kamera nadal stoi w miejscu i na dodatek nie mam mini mapki. Proszę o odpowiedz. :smiley: