Witam, ja też mam ten problem, czekam 30 sec, i nic się nie dzieje, używam sa mp 0.1b[oczywiście z poprawką] więc nie powinno być problemów. Kamera stoi mi w miejscu i nic się nieda zrobić, mam wyłączonego firewalla, najnowszą wersje programu, więc niewiem czemu tak się dzieje. Metoda z left shiftem też nie działa ~~
Problem już rozwiązany, musiałem po prostu odinstalować ~50 modów które mialem w sa ^^ teraz idzie wszystko gładko i moge do każdego servera się podłączyć z zadowalającym efektem:)
nie jestem za młody mam 19 lat i mam laskę tylko nie jestem informatykiem i sie za bardzo nie znam kapujesz???
a jak ty jesteś informatykiem to powiedz mi co mam zrobić aby naprawić komputer cwaniaczku???
a jak nie jesteś noto narka nic nie zdziałasz
już pewnie i tak jestem lepszy od ciebie w informatyce
aha a ty jesteś aha nie będę mówić bo fajny z ciebie kolo tylko ile masz lat??? bo ja jeszcze niewiem tylko napisz mi nhe hea mojego maila pris he he narka
p.s. bardzo mi zależy aby se pograć w samp
Złączono Posta: 14.06.2007 (Czw) 23:16
sory to pisał mój brat ja mam 11 lat
a masz jakiś dodatek do gta san andreas że jak cj się rucha z dziewczyną to widać od środka
a ja mam taki problem gdy włączam gta sa mp i klikam serwer i connect laduje sie ale mam biale pole tylko gdzie jest nw game mam normalne potem klikam new game i sie nie laduje i cale białe pole please pomóżcie
wiadomo że jak nie będziesz miał san andreas to ci nie odpali, chodzi mi o to czy 1.0 czy 2.0 ? a jak nie wiesz to powiedz kiedy kupiłeś grę i czy była razem ze spolszczeniem
a ja mam problem taki ze jak dam na serwa i dam conect to mi sie wlancza gra i napoczatku zamiast tyh takich reklam pojawia mi sie bialy ekran potem jest filmik ten taki startowy potem znowu biay ekran i wlancza mi sie gta sa singiel i jak dam nowa gra wczytuje mi sie nawet nie 1sec i mi sie wylancza gra o co tu chodzi POMOCY!