GTA SA Multiplayer -> opis

Witam, ja też mam ten problem, czekam 30 sec, i nic się nie dzieje, używam sa mp 0.1b[oczywiście z poprawką] więc nie powinno być problemów. Kamera stoi mi w miejscu i nic się nieda zrobić, mam wyłączonego firewalla, najnowszą wersje programu, więc niewiem czemu tak się dzieje. Metoda z left shiftem też nie działa ~~

Po wrzuceniu na serva wygląda to tak:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b98 … 2cdc7.html

Czy przez spolszczenie i różnego typu mody/pojazdy może zdarzać się ten problem ? Z góry dzięki za pomoc. Pozdro

Złączono Posta : 02.06.2007 (Sob) 21:26

Zapomniałem dodać że jest tak na wszystkich serverach…

Zła poprawka. Zainstaluj najnowszego MP (chyba 0.2) i poprawke

Mam poprawke z http://forum.gta.free.fr/gtasa/multipla … ix-01b.zip czyli polecaną przez “prawie” wszystkich na tym forum.

A najnowsza wersja sa mp to:

Więc ? Mi się wydaje że mam najnowszą wersje sa mp i najlepszą poprawke, zresztą sa mp 0.2 niemożna znaleźć go niema >_>

najnowsza wersja jest 0.1b, wyszła testowa dla graczy wersja 0.2 betatest ale zawiera błedy, lecz da się ją przetestować

poprawke masz dobrą i masz uzywać sa-mp wersji 0.1b

z tego co widać na screenie pisze “Lost connection” to jak by ci rozłączyło z servera i na każdym Ci tak pisze??

jak masz zainstalowane spłoszczenie, mody, wozy to przeinstaluj sa bo często występuja crash’e na serverach

i zobacz servery z zakładki official, jak Ci nie będzie działało to masz coś nie tak

Problem już rozwiązany, musiałem po prostu odinstalować ~50 modów które mialem w sa ^^ teraz idzie wszystko gładko i moge do każdego servera się podłączyć z zadowalającym efektem:)

zawsze chciały mi sie załadować serwery a teraz mi troche nie działa komputer i mi nie chce wczytać serwerów

tak o mam zepsuty:

jak włączam jakiś folder to mi znikają wszystkie moje foldery na ekranie i znowu sie pojawiają :cry: o co chodzi???

pomóżcie

piszcie na e-mail Konradek1996@interia.pl tylko Konradek sie pisze z dużej litery albo piszcie tutaj na tę stronkę ok??

zależy mi na tym bo chce zabijać ludzi w samp :snipersmile: :2gunfire: no to nara

Za młody jesteś na tą grę.

Pamiętaj, że musisz mieć wersję 0.1 GTA SA.

W zasadzie skoro nie działa Ci komputer, to nie dziw się, że nie działa Ci SA-MP.

Poprawiono już błąd nie działającego SA-MP na wersjach SA większych niż 1.0

Jeśli posiadacie którąś wersję z tych:

USA 1.01

USA 2.00

European 1.01

European 2.00

German 1.01

German 1.00

I jeśli posiadamy oryginalne GTA: SA możemy z łatwością przerobić je na wersję 1.0

Jak to zrobić?

Najpierw żeby nie było problemu radzę zrobić kopie zapasową wszystkich plików. A jeśli nie możemy to chociaż pliku: gta_sa.exe

Oto sposób jak można przerobić GTA: SA na wersję 1.0 oto no:

Ściągamy któregoś patcha z poniższych linków:

http://talidan.littlewhitey.net/gtasapatch.exe

http://dedicated.janipewter.net/upload/gtasapatch.exe

Potem klikamy na ikonkę gtasapatch.exe wybieramy: Next, znowu: Next i podajemy ścieżkę docelową do pliku: gta_sa.exe

Wyświelti się komunikat o poprawnym zainstalowaniu patcha. Mamy już wersję 1.0 :slight_smile:

No i już możecie sobie zainstalować SA-MP i poprawkę i powinno każdemu działać multi

nie jestem za młody mam 19 lat i mam laskę tylko nie jestem informatykiem i sie za bardzo nie znam kapujesz???

a jak ty jesteś informatykiem to powiedz mi co mam zrobić aby naprawić komputer cwaniaczku???

a jak nie jesteś noto narka nic nie zdziałasz

już pewnie i tak jestem lepszy od ciebie w informatyce :smiley: :smiley: :smiley:

aha a ty jesteś aha nie będę mówić bo fajny z ciebie kolo tylko ile masz lat??? bo ja jeszcze niewiem tylko napisz mi nhe hea mojego maila pris :cry: he he narka

p.s. bardzo mi zależy aby se pograć w samp

Złączono Posta : 14.06.2007 (Czw) 23:16

sory to pisał mój brat ja mam 11 lat

a masz jakiś dodatek do gta san andreas że jak cj się rucha z dziewczyną to widać od środka

jak tak to napisz pris

a ja mam taki problem gdy włączam gta sa mp i klikam serwer i connect laduje sie ale mam biale pole tylko gdzie jest nw game mam normalne potem klikam new game i sie nie laduje i cale białe pole please pomóżcie

jaka wersja gta ??

san anreas

wiadomo że jak nie będziesz miał san andreas to ci nie odpali, chodzi mi o to czy 1.0 czy 2.0 ? a jak nie wiesz to powiedz kiedy kupiłeś grę i czy była razem ze spolszczeniem

Pomożecie mi! !!

PS. To SA w wersji 2.0 od CENEGI wraz z spolszczeniem!

Jeżeli ktoś to jeszcze obsługuje to proszę o pomoc jak włącza mi sie ta tabela z serwerami żaden serwer sie nie pokazuje

Frogihno , uploadowałem patcha którego ja używam do zmiany wersji gry i u mnie nie ma żadnych problemów.

link : http://rapidshare.com/files/105153081/g … h.exe.html

a ja mam problem taki ze jak dam na serwa i dam conect to mi sie wlancza gra i napoczatku zamiast tyh takich reklam pojawia mi sie bialy ekran potem jest filmik ten taki startowy potem znowu biay ekran i wlancza mi sie gta sa singiel i jak dam nowa gra wczytuje mi sie nawet nie 1sec i mi sie wylancza gra o co tu chodzi POMOCY! !!

;] wszystko dziala wielkie dzienki!!