Gta sa - obraz


(Tom3k5) #1

Witam, mam następujący problem !

Od niedawna , gdy właczam SA mam taki obraz KLIK

Otrzymuje polówke obrazu ... :confused: W ustawieniach zmienilem na domyslne ustawienia obrazu i nadal to samo:/ Rzeczywisty screen po zrobieniu przedstawiony w paincie KLIK

PROSZĘ O POMOC !!


(klopas) #2

masz włączone TV-OUT ??

jaką masz grafe??


(Olej 4) #3

zmieniałeś ostatnio sterowniki do grafy?


(Wujek 15) #4

A jak można włączyć tv out bez TV ? Powiedziałem Ci.. nie wiesz.. - nie odpowiadaj.

Postaraj się zainstalować od nowa sterowniki do karty graficznej. Najlepiej te najnowsze ze strony producenta


(Tom3k5) #5

mam radeona 9200 se więc niemożliwe żebym miał włączone tv out -.- a co do sterow to instalowalem wczoraj ... więc niewiem co jest nie tak :frowning:


(Xaros) #6

Radeon... żal.pl ale możliwe iż jest włączone dzielenie ekranu.


(Tom3k5) #7

no załóżmy że jest włączone .. ale jak to wyłączyc?


(Wujek 15) #8

We właściwościach bądź w catalist control center


(Tom3k5) #9

Grrr... w tym i w tym niewiem gdzie to dokładnie wyłączyc :confused: ale w CCC ustawilem Ustawienia fabryczne i nadal taki sam w GTA SA.


(Błażej) #10

Zainstaluj inne sterowniki do karty / pobaw się rozdzielczością w grze


(Tom3k5) #11

Ehh dobra dałem sobie juz rade;) POZDRAWIAM i dzieki za pomoc ;*


(iwa nike) #12

fanboy :x :x


(system) #13

Ma GF i świeci.

Też bardziej wole GeForcy ale nie że Radki to żal.pl jest. Sam wymieniam mojego FX'a na coś z serii 9xxx radków.