Siema, Gra się uruchamia jest w menadżerze zadań ale się nie wyświetla co zrobić?
Zainstaluj ponownie ze sklepu mobilnego
Po co?
Po to. Reinstalacja gry może być rozwiązaniem problemu.
Lub czekaj na płatny remaster gry jak na urządzenia mobilne też wyjdzie (ja wiem tylko o PC i konsolach).
A i czytaj 2 razy jaką kategorię wybierasz, jak ten menadżer procesów uruchamiasz na Windows 7 / 8.1 / 10 i masz raczej PC / Tablet z Windowsem lub laptop z odpinanym „ekranem” (czyli nie „smartfon” z Androidem lub emulator typu BlueStack).
Teraz poproszę menadżer procesów na Android, gdzie pokażesz aktywną aplikację bez interfejsu.
Wystarczy zainstalować program, wejść w menadżer otwartych aplikacji w tle i np. przy aplikacji która się wiesza / nie wyświetla grafiki jest czarna plama. Chyba kilka lat temu miałem taki problem z grą Asphalt która na Galaxy s5 była włączona ale nie wyświetlała nic, a w procesach w tle działała jako czarna plama.
Zdjęcie podglądowe jako przykład - zawieszona aplikacja sklepu Google Play:
Jak on też widzi czarną plamę a nie menu/ekran startowy to wtedy nie pasuje:
nie wyświetla się.
Wtedy bardziej pasuje to pod proces z Windows lub GNU/Linux (Wine/Lurtis/Proton/PlayOnLinux) co nie wie jak wygenerować GUI.
Dalej uperałbym się ze lepiej poczekać na remaster i zapłacić niż kopać się z produktem usuniętym ze sprzedaży ze sklepów dla PC i Konsol od wczoraj.
Przecież jest dostępny na PC cały czas. Skąd ty bierzesz te informacje ?
Google np. TV Gry.
Tu padnięty link Steam jak RockStar zlecił anihilacje:
https://store.steampowered.com/sub/11902/
Ostatnia kopia Age walla:
Test rób z konta gdzie nie masz kupionej „trylogi”.
Hmm to musieli zdjąć 2 dni temu ze Steam i Rockstar App, bo jak pisałem tamtą wiadomość, wciąż był dostępny.
Ja mam error dla trylogii, nie kupowałem, jak kupiłeś to się wyloguj lub w „incognito”: