GTA SA w sieci


(Dzioszek) #1

mam taki problem gram w gta w sieci przez program SA-MP 2.1 wchodze w serwer i zamiast domów i ulic to mam mam pustke tylko widze samochody i ludzi innych i moge grac ale terz na jakis czas na jakies 10 sekun sie zatnie i gram dalej a dopiero po jakims czasie sie pojawiaja domy i ulice a nie powinno sie tak dziac czemu tak jest moze ktos pomóc???????

parametry mojego kompa

Typ procesora Intel Celeron, 1700 MHz (17 x 100)

NVIDIA GeForce4 MX 440 (64 MB)

256 ram

Temperatury w spoczynku

Płyta główna 36 °C (97 °F)

Procesor 46 °C (115 °F)

Seagate ST380011A 39 °C (102 °F)


(Mister13 1994) #2

a czy przy normalnej grze jest normalnie??


(Mister13 1994) #3

a czy przy normalnej grze jest normalnie??


(Dzioszek) #4

tak wszystko jest w porzadku.... W GRZE JEST NORMALNIE TYLKO W GRZE W SIECI TAK SIE DZIEJE ..... :/:confused: JAKA MOZE BYC TEGO PRZYCZYNA ??


(Azpr) #5

grafika może nie wyrabiać z randerowaniem obiektów :wink: pzoa tym, może to być wina SA-MP... czyżby wersja beta?


(Dzioszek) #6

wersja 2.1 a temp procka moze miec na to wpływ>>>>>>>???


(Kkorniak) #7

dzioszek temperatura Twojego procesora jest dobra - nie jest wysoka.

Temperatura w w tym przypadku nie gra roli.

PS

moze wlacz opcje limitera klatek. Bo karta slaba nawet bardzo i moze nie nadarza.


(Wielkibartek1) #8

Moim zdaniem to wina sa-mp 2,1sciągnij lepszą wersję może będzie lepiej.

Sa-mp


(Dzioszek) #9

używam tej wersji SA-MP to samo jest......


(Mafioz09) #10

a czy czasem nie instalowałeś jakich dodatkowych aut/budynków/map nie podmieniałeś textur ani nic w tym stylu w gta sa? Jeśli to robiłeś to wszystko odinstaluj tak aby było tak jak w oryginale bez dodatkowych bajerów.


(Dzioszek) #11

no mam zainsatowane duzo pojazdów ;/ w gta Sa SP


(Mafioz09) #12

To je odinstaluj ewentualnie jak nie da się/ nie umiesz lub ci sie nie chce przeinstaluj grę i po kłopocie. daje ci 100% pewności że pomoże.


(Dzioszek) #13

dzięki za pomoc problem rozwiązany :):):slight_smile:


(Przemu11) #14

a Skąd sciągnołes tą wersje wyslij link??


(Pax555) #15

http://www.sa-mp.com/files/samp-server-0.2.1-win32.zip