Gta sa

Mi jak będzie chodzić to… chyba wyskocze z drapacza chmur z radości :D.

Na moim sprzęcie niestety GTA: SA nie będzie działało :-x.

ostatecznie wersja gta sa wyjdzie tylko na dvd. ale co to za problem…:? wygenerujcie dysk z deamona na format dvd i zainstalujcie gta sa i luz

Doklanie a grafa nie oszalami nawet na full detalach ale troche scian na jego sprzecie :-x

To jakiś fanatyk tą grą trzeba sie delektować a nie na chama przechodzić byle szybko

nie rozumiem…co masz na myśli? do czego się odwołujesz :?

do przejścia gry w niecałe 8 godzin

chciał gośc przejśc do rekordu ginesa i chyba mu się udało :stuck_out_tongue: ale masz racje że nie opłaca się tak grać :slight_smile:

Napewno za tyle nie bedziesz mial 100% ja bawilem sie miesiac aby przejsc GTA VC 100% :o :o

Ja niecały tydzień ;], ale tam pisze, że przeciętnemu graczowi przejście SA w 100% zajmuje 80 godzin.

Mysle ze jestem dobrym gracze bo wiekszosc gier przechodze na najwyszym poziome bez kodów :stuck_out_tongue: Ale z VC troszke sie meczylem ale nie gralem non stop :-x

czyli niebedac maniakim i spedzajac tylko 4h na dobe grajac w to to potrzeba okolo 20dni :smiley: na p[rzejszcie gry chyba ze ktos bedzie gral non stop to przejdzie gre w 3 ndi ijeszcze troche ale czy z 100zł warto sie tak katowac ?? mysle ze nie gdyz placac takie ieniadze gracz ma ochote sie podelektowac bo w ta gre niegra sie dla samych misji z tego co czytalem mozna tworzyc gangi :smiley: czyli mozna sie pobawic w wojny gangow i takie sprawy zanim wyprobuje sie wszystkie mozliwosci to minie troche czasu :slight_smile: i przejscie gry na 100% mpze sie wydluzyc nawet do 100h :lol:

Jeszcze misje village… unite stunt jump (czy jakoś tak :f), paczki (b.ędzie ich troche bo jest kilka miast + wiochy).

Nie chcę nic mówić, ale w necie są już do ściągnięcia wersje ‘Alcoholowe’ GTA: SA. Dla mniej wtajemniczonych, ściągasz plik *.mdf (czy jakoś tak), uruchamiasz Alcohol, on go rozpoznaje zgrywa na płyte i masz jakby orginał GTA: SA (bo tak na prawde masz pirata :smiley: )…

inaczej wersje houdlum ale to niesprawiedliwe tyle sie meczyli a tu zaraz w necie jest :-x :-x i nawet zabezpieczen porazdnych nie dali :cry:

No szybko sie pojawiło. Dostaje emaile spamy rąbane jakies w stylu: Download GTA: San Andreas. FREE itp

Kurcze…

Myslalem ze juz dzisiaj sobie zakupie GTA:SA w MediaMarku a tu:

“mielismy problem ze spedytorem”

ehhh…az sie krew gotuje w czlowieku.

Musze czekac do jutra.

Lepiej zeby juz bylo bo bardzo sie zdenerwuje :slight_smile: :evil:

na sieciach emule było chyba z 3-4 miechy temu :?

również od czasu do czasu takie bajery do mnie dochodzą

nie było innej możliwości. prędzej czy póżniej by się pojawiło.

sądze że dali ale zostały złamane. da się je ominać np. programem AnyDVD (tylko porównanie) :slight_smile:

Hmm, :?

Już wczoraj w internecie znalazła się właśnie gra GTA: SA

gta3sq.jpg

To są dziady :evil:

To po co wchodzisz na ich stronki?

A kto powiedział, że wchodzę na ich strony ? :shock: