Ło. A z tym to się nie spotkałem
Jak się rzuci granat lub mołotowa, albo użyje flamethrowera to ziemia się podpala, ale żeby się ogień rozprzestrzeniał to nie zauważyłem
Ło. A z tym to się nie spotkałem
Jak się rzuci granat lub mołotowa, albo użyje flamethrowera to ziemia się podpala, ale żeby się ogień rozprzestrzeniał to nie zauważyłem
Ja mam Ge Force 2. Jak mi nie pójdzie to nie wiem co zrobie…zabije się
Będe musiał załatwić ze 200 zł na karte. Jeszcze ramy dokupić bo 256 to mało. Olaboga 8)
Z tego co słysząłem to istnieją (legalne!) programy powodujące i ż użytkownicy starczych katr graficznych mogą pograć w San Andreas.
Bo problem polega nma tym iz wymagana jest odpowiednia wersja pixel shadera.
Lord Yabol nie wiesz co to za programy ??
6 dni po wyjściu tańszej wersji GTA: San Andreas w Polsce :hahaha:.
:-k
Jednak sie okazało że ktoś puścił bujde. Gra będzie dzałać na tych kartach
Tzn? Na mojej ? :lol:
GeForce2MX ma ile MB? Chyba 32 nie? A minimum to 64…
Edit: Dobrze myślałem :), Motorniczy, chyba nie pograsz.
Sa dwie wersje z 32MB i 64MB.
Motorniczy, wszysko zależy od Ciebie jaką masz kartę :D?
Na 32 MB raczej nie masz szans by ruszylo, ale na 64 MB nie ma problemu, oczywiscie mowie o GF2.
Odpowie mi ktoś dziś czy zrobi to za tydzień :D:
pójdzie mi na:
Duron 1000MHz
512RAM
Radeon 9200Gigabyte
WinXP Pro ??
Raczej tak, tylko procek trochę słaby :!:
Phi! Tyle to ja też wiem, może jest jakiś sklep w necie z prockiem tak 1500 - 2000, cena do 500 zł?
Dobre. Prawier 8 godzin cała gra
Tak czy siak i tak będe grał przez całe wakacje
Moj kuzyn dostal ge od wujka ze stanow i gra chodzi mu na karcie zintegrowanej i to na meidium sam widzialem :o :o
Widzicie :!: Czasem nie ma co z tego żartować :roll: :!:
A tak wogóle to wiadomość mnie uszczęśliwiła, choć mam Radka 9550 Może te wymagania nie są aż tak zabójcze :snipersmile:
To Ci będzie śmigało, aż miło. Ja mam Radeon’a 9250
ale z tymi 8 godzinami to ludzi powalilo przeciez sa misje poboczne ktore tez sie wykonuje tak bylo np w VC a po za tym pozniej mozna sobie jeszcze po miescie smigac wiec gra na bank nieznudzi sie po tygodniu :roll: