Gta sa

Ło. A z tym to się nie spotkałem :smiley:

Jak się rzuci granat lub mołotowa, albo użyje flamethrowera to ziemia się podpala, ale żeby się ogień rozprzestrzeniał to nie zauważyłem :wink:

Ja mam Ge Force 2. Jak mi nie pójdzie to nie wiem co zrobie…zabije się :frowning: :smiley:

Będe musiał załatwić ze 200 zł na karte. Jeszcze ramy dokupić bo 256 to mało. Olaboga 8)

Z tego co słysząłem to istnieją (legalne!) programy powodujące i ż użytkownicy starczych katr graficznych mogą pograć w San Andreas.

Bo problem polega nma tym iz wymagana jest odpowiednia wersja pixel shadera.

Lord Yabol nie wiesz co to za programy ?? :smiley:

6 dni po wyjściu tańszej wersji GTA: San Andreas w Polsce :hahaha:.

:-k

Jednak sie okazało że ktoś puścił bujde. Gra będzie dzałać na tych kartach

Tzn? Na mojej ? :lol:

GeForce2MX ma ile MB? Chyba 32 nie? A minimum to 64…

Edit: Dobrze myślałem :), Motorniczy, chyba nie pograsz.

Sa dwie wersje z 32MB i 64MB.

Motorniczy, wszysko zależy od Ciebie jaką masz kartę :D?

Na 32 MB raczej nie masz szans by ruszylo, ale na 64 MB nie ma problemu, oczywiscie mowie o GF2.

Odpowie mi ktoś dziś czy zrobi to za tydzień :D:

pójdzie mi na:

Duron 1000MHz

512RAM

Radeon 9200Gigabyte

WinXP Pro ??

Raczej tak, tylko procek trochę słaby :!:

Phi! Tyle to ja też wiem, może jest jakiś sklep w necie z prockiem tak 1500 - 2000, cena do 500 zł?

GTA na całe wakacje ? :? :!:

:roll:

Dobre. Prawier 8 godzin cała gra :smiley:

Tak czy siak i tak będe grał przez całe wakacje :slight_smile:

Moj kuzyn dostal ge od wujka ze stanow i gra chodzi mu na karcie zintegrowanej i to na meidium :wink: sam widzialem :o :o

Widzicie :!: Czasem nie ma co z tego żartować :roll: :!:

A tak wogóle to wiadomość mnie uszczęśliwiła, choć mam Radka 9550 :smiley: Może te wymagania nie są aż tak zabójcze :snipersmile:

To Ci będzie śmigało, aż miło. Ja mam Radeon’a 9250 :frowning:

ale z tymi 8 godzinami to ludzi powalilo przeciez sa misje poboczne ktore tez sie wykonuje tak bylo np w VC a po za tym pozniej mozna sobie jeszcze po miescie smigac :smiley: wiec gra na bank nieznudzi sie po tygodniu :roll: