Gta sa

NO i fajn ie to zrealizowane takie zagłębianie sie w fabułe

W sumie tak, lepiej jest jak poznajemy bohaterów od tyłu…

PS. A ja jestem heppi bo jutro lub pojutrze jade do MediaMarktu po GTA: San Andreas !!

A co sie stało z tym obywatelem z Gta 3, który wraz z Cataliną i głównym bohaterem obrabowali bank? :smiley:

mam pytanko bylem u kumpla zobaczyc jak wyglada to GTA SA i odrazu mam kilka pytan w jaki sposob lata sie odrzutowcem hydra oraz jak przyspieszyc na rowerze :smiley: oraz w jaki sposob uzywa sie nitro :slight_smile: a i to sa pytanie mojego kumpla ktory nie ma neta :lol:

MOge ci powiedzeć że aby jechać szybciej rowerem wciskaj energicznie klawisz W

A żeby podnieść lub opuścić lawetę?

Zapewne klawisze 8 i 2 (domyślnie).

Czy na Twoim PC rusz Grand Theft Auto: San Andreas?

Na mnie już wyrok stronka wydała… GTA mi ruszy !!

lata sie wciskając W i strzaleczki

jak przyspieszyc na rowerze , było juz powiedziane :lol:

nitro uzwa sie wciskając ALT :slight_smile:

chyba ze twoj kolega ustawi sobie klawiszologie na taką jaka , bedzie mu odpowiadała …

Mi chodzi ale che sprawdzic mimo ze wchodze na IE to pisze

Internet Explorer 6 required

Windows XP Game Advisor requires the use of the Windows 98/ME/2000/XP operating system and the Internet Explorer 6 browser.

To zainstaluj IE 6 ponownie, bo widać, że masz to zrobione źle.

Dobzre mam poniewaz wszytsko inne co potzrebuje IE 6 mi chodzi wiec nie wiem co jest grane :stuck_out_tongue:

:-k A u mnie wyszło:

Congratulations! Your computer is able to run Empire Earth® II!

Czy to dobrze?

Dzisiaj jak wszedlem do komputerowego sklepu oniemialem z wrazenia !!

Zobaczylem poraz pierwszy na zywo GTA SA !!

Jeden ze sprzedawcow gral sobie w te gierke !!

Gra jest identyczna jak VC ale mimo wszytsko strasznie chce ja miec.

Zaspiewal mi cena 260 zeta !!

Ehhhh

Kupilem tylko mikrofon za 10 i wyszedlem :frowning: A na GTA SA tylko popatrzalem 2 min :frowning:

u mnie tak samo.Co do wymagania sprzętu to mi gta sa pójdzie czy przez IE nie pogram sobie?

heh o czym innym zupełnie jest założony temat ale spoko GTA jest wypasione piotrek junior napisał: zę SA jest identyczna jak VC jest zupełnie rozwinieta lepiej niż VC jest lepsza grafa i ogolnie jest wypasiona pozdro dla graczy gta jednak ja bardzo żałuje że gta nie posiada opcji multiplayer BYŁBY TO CZYSTY HIT MUROWANY POZDRO aLL

Poczytaj na http://www.gta.pl to się dowiesz co się szykuje ;].

A ja mam dobra wiadomość dla posiadaczy troche słabszych sprzętów na którysz GTA SA sie troszke tnie

Źródło GTAreview

Do czego sluzy to PRZYSPIESAZNIE DZWIEKOWE i FRAME LIMITER ??

Jest to dźwięk w Windows, zupełnie nie potrzebne,

Nie wiem :|, jakis programik do przspiesznia neta lub coś.