Gta sa

Czyli to przyspiesaznie moza spokojnie wyla czyc nawet jesli sie nie ma GTA SA ??

A gdzie sie ten frame limiter wylacza ??

Można wyłączyć, ale to powoduje gorsze dźwięki w Windowsie, a FrameLimiter tylko jeżeli instalowałeś.

Da się do SA wgrać własne mp3 bo jak wgrywam do track user files (czy coś takiego :twisted: ) to w radiu słychać reklamy :P??

a ja mam problem z dzwiekiem…nie slysze wogole otoczenia. ale jak wsiade do samochodu to slysze radyjko jak gra, i to tyle dzwiekow ktore slysze :D:D:D czy przyczyna moze byc to ze uzywam sterownikow KX do karty muzycznej??? czy przeinstalowanie na sterowniki creativa pomoze???

Czy na radeonie 9200 128mb pójdzie mi gta??

tak pójdzie

spokojnie i to wydaje mi sie ,ze nawet plynnie .

niestety zle ci sie wydaje … :?

no chyba ze na rozdzialce 800x600

Dobrze mu się wydaje bo mi chodzi płynnie a detale mam na full :o

fakt zzalezy jeszcze od ramu , u ciebie widac ze masz ich duzo … ja mam R9550 512DDRram i w niektorych miejscach zmula :?

Więc nie pisz że nie pójdzie :slight_smile: Radeon 9550 to przecież trochę podrasowany 9200 8)

kurde…po przeinstalowaniu na sterowniki creative takze nie ma dzwieku w grze :(:(:frowning: jest tylko radio w samochodzie :confused: wioecie co moze byc przyczyna ???

Mam 512mb ramu a procka 2,8Ghz

Więc pójdzie

Może masz coś pomieszane w opcjach gry0

w opcjach wszystko jest tak jak powinno byc, dzwieki wlaczone na full :confused:

update: juz jest OK, wyczytalem w necie ze trzeba zmniejszyc przyspieszenie sprzetowe karty muzycznej. Smiga az milo :wink:

Zapisz sobie savy i przeinstaluj GTA

Ja też zaraz będę grał, jak mi się zainstaluje.

Ale mi to tak szczerze mówiąc ‘zwisa i powiewa’ jakie mam detale.

W opcjach gry -> Display -> Advanced.

zmień detale na wyższe i daj 16 bit, gra powinna lepiej hulać

czy potraficie mi wytłumaczyć czemu mi na MX 440 nie chce chodzic a na 2MX hula jak miło. W czym problem spytacie? ano kiedy klikam new game ładuje sie mapa i w połowie mamy wywala mi bład Instrukcja spod “0x005334134” odwołuje się do pamięci pod adresem “0x0000000”. Kapujecie cos z tego.

Athlon 2000+, 512 DDR, Geforce 4 MX 440 64MB DDR